Cudowny [emoji169]który tydzień?mój fasolek zdjęcie z dziś , widać 2 mm zarodek
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
igusiad
Fanka BB :)
ja89
Fanka BB :)
witam serdecznie. Jestem w ciąży ponoć w 6 tygodniu. Zrobiłam 3 testy ciążowe, wszystkie pozytywne. Od razu poszłam do ginekologa. Niestety... w gabinecie nie było aparatu do USG :/ zbadała mnie tylko, pobrała cytologie i dała skierowania. Stwierdziła, że jeżeli trzy testy pozytywne to na pewno jestem w ciąży. Na następny dzień badanie HCG. Wynik 1477. USG dopiero 20 lutego a ja szaleje... Dopiero co wyszłam z ogromnego przeziębienia (dziś pierwszy dzień, kiedy mogę wstać z wyra). Nie wiem czy wszystko jest ok. Co chwila mam takie małe "bóliki" jak na okres ale szybko mijają. Martwię się... nie wiem a może to pozamaciczna albo puste jajko, a może to przeziębienie coś popsuło... Mój mąż cały w skowronkach bo tak bardzo pragnął dziecka a ja? Ja ciągle w stresie czy wszystko w porządku... proszę pomóżcie... pocieszcie
Zapewne jest wszystko w porządku , beta duża szkoda ze nie powtorzylas po 48h by sprawdzić przyrost , ale najważniejsze teraz sie nie denerwowac i ładnie czekać do wizyty [emoji5]witam serdecznie. Jestem w ciąży ponoć w 6 tygodniu. Zrobiłam 3 testy ciążowe, wszystkie pozytywne. Od razu poszłam do ginekologa. Niestety... w gabinecie nie było aparatu do USG :/ zbadała mnie tylko, pobrała cytologie i dała skierowania. Stwierdziła, że jeżeli trzy testy pozytywne to na pewno jestem w ciąży. Na następny dzień badanie HCG. Wynik 1477. USG dopiero 20 lutego a ja szaleje... Dopiero co wyszłam z ogromnego przeziębienia (dziś pierwszy dzień, kiedy mogę wstać z wyra). Nie wiem czy wszystko jest ok. Co chwila mam takie małe "bóliki" jak na okres ale szybko mijają. Martwię się... nie wiem a może to pozamaciczna albo puste jajko, a może to przeziębienie coś popsuło... Mój mąż cały w skowronkach bo tak bardzo pragnął dziecka a ja? Ja ciągle w stresie czy wszystko w porządku... proszę pomóżcie... pocieszcie
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]
witam serdecznie. Jestem w ciąży ponoć w 6 tygodniu. Zrobiłam 3 testy ciążowe, wszystkie pozytywne. Od razu poszłam do ginekologa. Niestety... w gabinecie nie było aparatu do USG :/ zbadała mnie tylko, pobrała cytologie i dała skierowania. Stwierdziła, że jeżeli trzy testy pozytywne to na pewno jestem w ciąży. Na następny dzień badanie HCG. Wynik 1477. USG dopiero 20 lutego a ja szaleje... Dopiero co wyszłam z ogromnego przeziębienia (dziś pierwszy dzień, kiedy mogę wstać z wyra). Nie wiem czy wszystko jest ok. Co chwila mam takie małe "bóliki" jak na okres ale szybko mijają. Martwię się... nie wiem a może to pozamaciczna albo puste jajko, a może to przeziębienie coś popsuło... Mój mąż cały w skowronkach bo tak bardzo pragnął dziecka a ja? Ja ciągle w stresie czy wszystko w porządku... proszę pomóżcie... pocieszcie
Nie martw się takie bóle jak na okres ma tu każda z nas beta wyszła Ci bardzo ładna a usg zawsze możesz zrobić w prywatnej klinice
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mam skierowanie odnawialne na bete co 5 dni. Idę znów we wtorek. Nie wiem chyba dla mojego spokoju poszukam jakiejś kliniki prywatnej... tylko ciekawe czy będą jakieś terminy
W prywatnych zwykle bywa tak ze płacisz i idziesz (przynajmniej w moim mieście) skąd jesteś?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.