reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG / WIZYTY / BADANIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mój fasolek :) zdjęcie z dziś , widać 2 mm zarodek :)
Cudowny [emoji169]który tydzień?

wff2krhmg4h09mme.png
a8do3e3ksrs30zf2.png

reklama
Z aplikacji którą mam ponoć 5t 1 dzień , ale w sumie dziwne bo zarodek za duży ( 2 mm) wiec chyba coś koło 5t i 5 dni :d

witam serdecznie. Jestem w ciąży ponoć w 6 tygodniu. Zrobiłam 3 testy ciążowe, wszystkie pozytywne. Od razu poszłam do ginekologa. Niestety... w gabinecie nie było aparatu do USG :/ zbadała mnie tylko, pobrała cytologie i dała skierowania. Stwierdziła, że jeżeli trzy testy pozytywne to na pewno jestem w ciąży. Na następny dzień badanie HCG. Wynik 1477. USG dopiero 20 lutego a ja szaleje... Dopiero co wyszłam z ogromnego przeziębienia (dziś pierwszy dzień, kiedy mogę wstać z wyra). Nie wiem czy wszystko jest ok. Co chwila mam takie małe "bóliki" jak na okres ale szybko mijają. Martwię się... nie wiem a może to pozamaciczna albo puste jajko, a może to przeziębienie coś popsuło... Mój mąż cały w skowronkach bo tak bardzo pragnął dziecka a ja? Ja ciągle w stresie czy wszystko w porządku... proszę pomóżcie... pocieszcie :(

witam serdecznie. Jestem w ciąży ponoć w 6 tygodniu. Zrobiłam 3 testy ciążowe, wszystkie pozytywne. Od razu poszłam do ginekologa. Niestety... w gabinecie nie było aparatu do USG :/ zbadała mnie tylko, pobrała cytologie i dała skierowania. Stwierdziła, że jeżeli trzy testy pozytywne to na pewno jestem w ciąży. Na następny dzień badanie HCG. Wynik 1477. USG dopiero 20 lutego a ja szaleje... Dopiero co wyszłam z ogromnego przeziębienia (dziś pierwszy dzień, kiedy mogę wstać z wyra). Nie wiem czy wszystko jest ok. Co chwila mam takie małe "bóliki" jak na okres ale szybko mijają. Martwię się... nie wiem a może to pozamaciczna albo puste jajko, a może to przeziębienie coś popsuło... Mój mąż cały w skowronkach bo tak bardzo pragnął dziecka a ja? Ja ciągle w stresie czy wszystko w porządku... proszę pomóżcie... pocieszcie :(
Zapewne jest wszystko w porządku , beta duża szkoda ze nie powtorzylas po 48h by sprawdzić przyrost , ale najważniejsze teraz sie nie denerwowac i ładnie czekać do wizyty [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

Nie martw się :) takie bóle jak na okres ma tu każda z nas :) beta wyszła Ci bardzo ładna a usg zawsze możesz zrobić w prywatnej klinice :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

mam skierowanie odnawialne na bete co 5 dni. Idę znów we wtorek. Nie wiem chyba dla mojego spokoju poszukam jakiejś kliniki prywatnej... tylko ciekawe czy będą jakieś terminy ;)

mam skierowanie odnawialne na bete co 5 dni. Idę znów we wtorek. Nie wiem chyba dla mojego spokoju poszukam jakiejś kliniki prywatnej... tylko ciekawe czy będą jakieś terminy ;)

W prywatnych zwykle bywa tak ze płacisz i idziesz (przynajmniej w moim mieście) :) skąd jesteś?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry