reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG połówkowe w przychodni semedica

Katarzyna92

Fanka BB :)
Miasto
Kraków
Hej zakładam ten wątek ponieważ dostałam skierowanie na usg połówkowe właśnie do przychodni semedica z pierwszego nie byłam bardzo zadowolona ponieważ nie dowiedziałam się nic na tym usg dopiero tydzień później jak odebrałam opis z badania i wyniki testu papp-a może któraś ma lepsze wspomnienia... A za niedługo chciała bym iść na drugie i nie wiem czy nie lepiej wziąć od swojego gina skierowanie i iść gdzieś indziej...

reklama
Jestem osobą po przejściach niestety i dlatego chciała bym żeby ta ciąża była udana... A na 1 usg podziwiałam maluszka ale nic nie usłyszałam od kobiety która robiła usg pierwszy raz się z czymś takim spotkałam może też dlatego moje obawy...

ja byłam bardzo zadowolona z usg pierwszego trymestru w semedice, bo trafiłam na pana dra, który sam z siebie wszystko mówił, za to na połówkowe trafiłam na taką milczącą panią dr, całe usg nic nie mówiła, po powiedziała, ze wszystko oki i dopiero jak dopytywałam o konkrety, które mnie interesowały, bo miałam konkretne wskazania do badań to mi wszystko pokazała i wytłumaczyła. Myślę, ze ważne na kogo się trafi, lekarz też człowiek;-) a jak coś to niestety trzeba za język ciągnąć i dopytywać o wszystko...

powodzenia na badaniu!

Dziękuje ja też właśnie na pierwszym połówkowym trafiłam na panią która całe badanie milczała pewnie teraz też na nią trafię ale zrobię tak jak mówisz też wypytam na koniec o to co mnie interesuje bo również mam konkretne wskazania:)

no właśnie to tak wyglądało w sumie jakby 2 usg robiła, jedno dla siebie, zeby w papierach wpisać, że wszystko prawidłowe i milczała, potem mi tylko powiedziała, ze wszystko dobrze, a jak zapytałam o konkretny organ, to dopytała, czemu akurat ten mnie interesuje, jeszcze raz podglądneła, wszystko mi pokazała, gdzie jakie części są itp, tak, ze nawet ja zobaczyłam co i jak, uspokoiła, ze jak teraz tej wady nie ma to już sie w ciaży nie pojawi, także byłam w sumie zadowolona...
powodzenia na badaniu!

reklama
Do góry