reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

usg naszych pociech

Madzia24 jak piszesz odpowiedź to od góry jest " Temat" niżej "Ikona wiadomości" jeszcze niżej są kwadraciki "B" "I" itd a pod spodem kwadraciki jeden z kulką a drugi z obrazkiem :) właśnie na ten drugi trzeba kliknąć i pokazuje Ci się takie coś :
- miedzy nawiasy wstawiasz adres zdjęcia i jest, a zdjęcie chyba musi być na necie, np w jakimś albumie, tak mi się wydaje przynajmniej, ja ładuję na www.ufoto.pl

mam nadzieję że da się coś z tego zrozumieć ;D

reklama
Wklejam jeszcze raz zdjecia mojej malej pcheleczki!
9 tydzien-tutaj pokazal nam swoja pierwsza zabawke:cialko zolte!!!(ta kuleczka)

no to i ja sie pochwale swoja dzidzia, usg robione w czwartek, tutaj dzidzia ma 36-37 mm, a wiem ze teraz ma prawie 50mm, bo wczoraj bylam na badaniu przeziernosci. dzisiaj jeszcze wyniki bitestu krwi (jak to sie nazywa w polsce?? test podwojny?? cos takiego bedzie ;)) :) :laugh:

pozdrowionka

reklama
witam wlasnie wrocilam z usg ale nasz maluch urosł od ostatniego razu ma 6.68 cm moja gin powiedziala ze wszystko ok wiec jestem spokojna moglambym tak caly czas podg;ladac brzdaca w brzuszku tak smiesznie sie obracal i machal tymi malymi raczkami jutro postaram sie wkleic zdjecia choc nie sa najlespszej jakosci

Do góry