reklama
to moze ja wam napiszę czym różni się 3d od 4d. Aha i w Łodzi robiłam 4d wraz z nagraniem i zdjęciami i dokładnym opisem za 140 zł. A więc 4d od 3d różni się tym że podczas badania w przypadku badania 4d na ekranie monitora widać przesuwający się obraz w trójwymiarze, czyli na filmiku macie nagrane ruchy trójwymiarowej dzidzi Natomiast w przypadku badania 3d to na monitorze podczas badania widzicie normalny obraz 2d a tylko wydrukowane zdjęcia są w trójwymiarze.
Gratuluję poznania płci, tylko ostrzegam że u nas w majówkach jedna dziewczyna w 36 tygodniu dowiedziała się że jej Dariusia to na stan obecny Aleksander
Gratuluję poznania płci, tylko ostrzegam że u nas w majówkach jedna dziewczyna w 36 tygodniu dowiedziała się że jej Dariusia to na stan obecny Aleksander
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D Jak z Oliwki zrobi sie Fabianek...to też donrze!!! :
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
witam! byłam wczoraj na usg.z dzidziolem wszystko w najlepszym porządku,serduszko zdrowe no i dzidzia jest tydzien starsza wg usg,płci niestety nie udało sie zobaczyć zreszta tak jak napisała kropecka z jasia może sie zrobić małgosia.
zdjęc też nie mam bo byłam panstwowo i nie mieli aparatu,
moja znajoma była przekonana że będzie miała chłopca,pokoik na niebiesko wszystkie ubranka chłopiece a tym czsem urodziła sie dziewczynka,to był dopiero szok dla niej,
zdjęc też nie mam bo byłam panstwowo i nie mieli aparatu,
moja znajoma była przekonana że będzie miała chłopca,pokoik na niebiesko wszystkie ubranka chłopiece a tym czsem urodziła sie dziewczynka,to był dopiero szok dla niej,
dominique.p
Fanka BB :)
Hello
Byliśmy wczoraj na USG połówkowym (z teściową, bo P. w pracy). Dzidzia zdrowa jak rydz, wymiary książkowe i jest o 10 dni starsza. Pokopała Pana Doktora . A najlepsze jest to, że to DZIEWCZYNKA !!!! Tzn. po prostu nie było widać nigdzie fiutka , a gin szukał zawzięcie, choć dzidzia się ruszała i krzyżowała nogi :laugh: Co prawda gin powiedział, że ptaszek jeszcze może "urosnąć", na co bardzo liczy P., bo nie jest najszczęśliwszy ...
Dla mnie najważniejsze, że zdrowa i jestem przeszczęśliwa z tego powodu ;D ;D ;D
Frutisku - gratuluję zdrowej dziewuszki!!!!
Babki górą!!!!
Byliśmy wczoraj na USG połówkowym (z teściową, bo P. w pracy). Dzidzia zdrowa jak rydz, wymiary książkowe i jest o 10 dni starsza. Pokopała Pana Doktora . A najlepsze jest to, że to DZIEWCZYNKA !!!! Tzn. po prostu nie było widać nigdzie fiutka , a gin szukał zawzięcie, choć dzidzia się ruszała i krzyżowała nogi :laugh: Co prawda gin powiedział, że ptaszek jeszcze może "urosnąć", na co bardzo liczy P., bo nie jest najszczęśliwszy ...
Dla mnie najważniejsze, że zdrowa i jestem przeszczęśliwa z tego powodu ;D ;D ;D
Frutisku - gratuluję zdrowej dziewuszki!!!!
Babki górą!!!!
Jak już wspominałam na usg 3d idziemy 13 kwietnia i jak wcześniej się nie mogłam doczekać kiedy już dzidzę zobaczę to teraz coraz bardziej się boję co powie doktor, czy wszystko w porządku itd. aż dzisiaj sie zastanawiałam czy wogóle iść Wiem że jeżśeli cos nie tak to lepiej wiedziec wczesniej ale strasznie się boję złych wiadomości i nawet głośno o tym nie mówie żeby nie wykrakać. Wcześniejsze usg były dobre ale to jest dokładniejsze
reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Mada, nie mysl, ze cos jest lub moze byc "nie tak"... A juz na pewno niech nie przychodzi Ci do glowy pomysl, aby odpuscic badanie usg... A naturalne jest, ze sie boisz. Mysle, ze kazda z nas sie boi. To bedzie moje 3 dziecko a ja tez mam schizy...