reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

Frutisku gratuluje fajnie ze dzis napoisalas jutro bym nie wiedziala coreczka heeee super ja tez chce

reklama
to moze ja wam napiszę czym różni się 3d od 4d. Aha i w Łodzi robiłam 4d wraz z nagraniem i zdjęciami i dokładnym opisem za 140 zł. A więc 4d od 3d różni się tym że podczas badania w przypadku badania 4d na ekranie monitora widać przesuwający się obraz w trójwymiarze, czyli na filmiku macie nagrane ruchy trójwymiarowej dzidzi :) Natomiast w przypadku badania 3d to na monitorze podczas badania widzicie normalny obraz 2d a tylko wydrukowane zdjęcia są w trójwymiarze.

Gratuluję poznania płci, tylko ostrzegam że u nas w majówkach jedna dziewczyna w 36 tygodniu dowiedziała się że jej Dariusia to na stan obecny Aleksander :)

Ale ci fajnie Frutkisku! Gratulacje! ja tez tak chce..ale juz jutro mam nadzieje sie dowiem co nosze a wtedy wam sie pochwale.. ;D miłego dzionka dziewuszki!

witam! byłam wczoraj na usg.z dzidziolem wszystko w najlepszym porządku,serduszko zdrowe no i dzidzia jest tydzien starsza wg usg,płci niestety nie udało sie zobaczyć zreszta tak jak napisała kropecka z jasia może sie zrobić małgosia.
zdjęc też nie mam bo byłam panstwowo i nie mieli aparatu,

moja znajoma była przekonana że będzie miała chłopca,pokoik na niebiesko wszystkie ubranka chłopiece a tym czsem urodziła sie dziewczynka,to był dopiero szok dla niej,

Hello :)

Byliśmy wczoraj na USG połówkowym (z teściową, bo P. w pracy). Dzidzia zdrowa jak rydz, wymiary książkowe i jest o 10 dni starsza. Pokopała Pana Doktora ;). A najlepsze jest to, że to DZIEWCZYNKA !!!! Tzn. po prostu nie było widać nigdzie fiutka ;), a gin szukał zawzięcie, choć dzidzia się ruszała i krzyżowała nogi  :laugh: Co prawda gin powiedział, że ptaszek jeszcze może "urosnąć", na co bardzo liczy P., bo nie jest najszczęśliwszy ;)...

Dla mnie najważniejsze, że zdrowa i jestem przeszczęśliwa z tego powodu  ;D ;D ;D

Frutisku - gratuluję zdrowej dziewuszki!!!!

Babki górą!!!! ;)

aga, dominique super, że dzidziole zdrowe

dominique dodatkowo gratuluję dziewczynki :)

robi nam się tu pomału sierpniowy babiniec :p czas na jakiegoś chłopca dla równowagi ;)

Jak już wspominałam na usg 3d idziemy 13 kwietnia i jak wcześniej się nie mogłam doczekać kiedy już dzidzę zobaczę to teraz coraz bardziej się boję co powie doktor, czy wszystko w porządku itd. aż dzisiaj sie zastanawiałam czy wogóle iść :(Wiem że jeżśeli cos nie tak to lepiej wiedziec wczesniej ale strasznie się boję złych wiadomości i nawet głośno o tym nie mówie żeby nie wykrakać. Wcześniejsze usg były dobre ale to jest dokładniejsze :(

reklama
Mada, nie mysl, ze cos jest lub moze byc "nie tak"... A juz na pewno niech nie przychodzi Ci do glowy pomysl, aby odpuscic badanie usg... A naturalne jest, ze sie boisz. Mysle, ze kazda z nas sie boi. To bedzie moje 3 dziecko a ja tez mam schizy...

Do góry