reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

dawno tu nie zagladalam , a tu takie wspaniale wiadomosci

Dominique - no gratuluje slicznej coreczki , babeczki gora !!!

Leyna a tobie kochana chlopaczka , alez bedzie mial branie u naszych malych kobietek sierpniowek !!!!

reklama
Dziewczynki, gratuluje zdrowych, slicznych dzieciaczkow!

Dominique, gratuluje coreczki! Kobitki rzadzą!! :) To widze, ze Twoj tak jak Moj liczy, ze zrobia sie jeszcze "jajucha" ;))

Leyna, super, ze chlopczyk - jak narazie rodzynek w naszym babskim swiatku sierpniowek :)

Wiecie co mam dla was radę, bo mój mąż też na początku, jak mu mówiłam, że mam przeczucie na dziewczynkę, to buczał, że będzie chłopak i koniec. :) Aż wybralismy się na film "Tylko mnie kochaj" i od tego momentu już nie chciał syna i cieszy się z naszej córeczki jak dziecko. ;D

Ja na szczescie nie mam takiego problemu bo mój chłop tak samo mocno jak ka chce dziewczynki..ale jak bedzie chłoptaś to tez dobrze oby tylko zdrowe!!

To chyba wypozycze ten film i zmusze mojego zeby obejrzal ;)
Ale tak na serio, to mnie sie wydaje, ze prawie kazdy facet woli najpierw syna, ale jak sie rodzi coreczka, to jest ta jego "naj". Moj caly czas mi mowi, ze na bank bedzie syn, bo on robil to wie co zrobil, hehe. A jak go pytam co bedzie jak urodzi sie corka, to mowi, ze oczywiscie tez bedzie sie cieszyl.

Moja siostra powiedziala T., ze coreczke facet ma,zeby ja rozpieszczac,a syna dla wlasnej ambicji :)

Ale i tak najwazniejsze jest, zeby maluszek byl zdrowy i zebysmy sie szybko pozbieraly po porodzie :)

Film sobie wypożyczcie bo jest naprawde fajny, a wiadomo, że jak juz taki skarb się urodzi, to czy to chłopak czy dziewczynka, to i tak będzie kochany najbardziej na świecie. :)

Oczywiscie, ja juz nie moge sie doczekac i marze, zeby byl juz sierpien - nigdy az tak nie czekalam na koniec wakacji :)

;D ;D Leyna! Gratulacje...synuś,ja właśnie przypomniałam sobie siebie sprzed 10 lat!Chciałam mieć wtedy synka..i ta wiadomość..poród..wszystko wspominam bardzo ..ckliwie!
LEYNA...ale najważniejsze że wszystko ok!

Po pierwsze macie pozdrowionka od Pati! Prawdopodobnie bedzie miala coreczke bo jest dzisiaj po badaniu USG!
Ja was tez goraco pozdrawiam!!!

reklama
Do góry