reklama
Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
Witam
Ile kosztuje zrobienie takiego USG ??
Ile kosztuje zrobienie takiego USG ??
D
dorcia_ryba
Gość
Witam:-). A ja osobiście polecam Szpital Ogólny na Wyspiańskiego. Dlaczego??? Miałam praktyki przez 2 tygodnie na tamtejszym oddziale położniczym i noworodkowym i widziałam, jak tam zajmują się kobietą przed, w czasie i po porodzie oraz maluchami (jestem pielęgniarką). Polecam szczególnie położną o nazwisku Lach (świetnie prowadzi poród), ale i innym położnym nie mam w zamiarze umniejszać. Jak dobrze pójdzie to tam właśnie bym chciała rodzić.
Rodziłam we wrześniu w szpitalu na Wyspiańskiego. Niestety moje odczucia nie są tak rewelacyjne jak twoje. Wszystko zależy od personelu na który się trafi - może akurat nie trafiłam zbyt szczęśliwie. Poród jak poród. Natomiast opieka po porodzie pozostawia wiele do życzenia. W zasadzie tej opieki nie bardzo sobie przypominam. Na pierwszą noc po porodzie dzieci są zabierane aby mamy mogły odespać ciężkie przeżycia. Dziecko zabrano dopiero o północy a oddano o 5 rano. Mała płakała w niebogłosy - potrzebowałam godziny aby ją uspokoić. Generalnie - nie jest źle ale pierworódkom tego szpitala nie polecam.
reklama
Osobiście jeszcze nie rodziłam.... Ale opinie na temat szpitala wojewódzkiego są tak samo różne jak i o szpitalu na Wyspiańskiego. Jedna z moich koleżanek była zadowolona z Ogólnego a druga pluła sobie w brodę, że tam trafiła!
Ja natomiast chwalę sobie oddział ginekologiczny w Wojewódzkim bo spędziłam tam (niestety) troszkę czasu. A i rodzić też tam pewnie będę bo mój ginekolog-położnik tam pracuje....
Ja natomiast chwalę sobie oddział ginekologiczny w Wojewódzkim bo spędziłam tam (niestety) troszkę czasu. A i rodzić też tam pewnie będę bo mój ginekolog-położnik tam pracuje....