reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG ( 3D , 4D, genetyczne)

To koniecznie nam Aletko opisz, jak było, czy czekałaś w kolejce, no i czy jesteś zadowolona z efektu :) Cena jest bardzo atrakcyjna!

reklama
W Pruszkowie jest USG 3D, badzo sympatyczny lekarz je wykonuje, nagrywa na cd lub dvd jak sobie życzysz.....
koszt 150 pln usg 3D robią w środy, Nazwa Gabinetu Contenta.
Ja byłam 2 razy, wpołowie ciązy tak ok 22 tygodnia no i tydzień temu i jestem bardzo, bardzo zadowolona.....
Widać dokładnie buźkę dziecka a nawet podobieństwo do rodziców :-))))
pozdrawiam
aga

skowronek pisze:
W Pruszkowie jest USG 3D, badzo sympatyczny lekarz je wykonuje, nagrywa na cd lub dvd jak sobie życzysz.....
koszt 150 pln usg 3D robią w środy, Nazwa Gabinetu Contenta.

A to pewnie słynny doktor Makowski, same dobre rzeczy o nim słyszałam, on przyjmuje w tym samym gabinecie co mój gin, ale tam ma niestety tylko 2D. A wyprawa do Pruszkowa w taką pogodę mocno mnie przeraża, poza tym korki :( Chyba jednak zdecyduje się na Krakowskim, jeśli Aletka pochwali 8)

:)USG 3D to wspaniały wynalazek. I gorąco polecam dr. Zwolińskiego w Warszawie- Gromada Medica http://www.medica.gromada.pl/ Koszt badania 160 zł. Wszelkie info znajdziecie na stronie którą podałam wyżej...
Pozdrawiam cieplutko... :)

Hej:)
strasznie fajna sprawa z tym usg 3d:)ale polecam robienie go ok.30 t.c. bo pewnie wiecej na nim widac.ja bylam w 21 t.c.i tez bylo niezle:))zwlaszcza ze mozg wzielismy za wlosy ;Dno i fajne jest to,ze mozna to nagrac na plytke;))jako film i zdjecia:)
jak macie mozliwosc to robcie niezla zabawa:))
edi

Aletka, sliczna masz coreczke, ja tez slyszalam o tym usg 3d na krakowskim - same dobre rzeczy, i sie wybieram ale jeszcze poczekam...
co do doktora makowskiego to chodzilam do niego jak przyjmowala w legionowie, a teraz mi sie wyniosl, ale lepszego lekarza nie trafilam do tej pory, a sprawdzilam wielu...
i teraz dojazdy do niego z legionowa do pruszkowa by mnie nie odstraszaly ale mam ubezpieczenie w medicover z firmy wiec mimo ze zachwycona nie jestem to niezadowolona tez nie a nie musze za nic placic... w kazdym razie doktor makowski na pewno jest godny polecenia....

Aletko suuper widać dzidzię, no i gratuluję córeczki hihi:) a ja kurcze mam teraz schizę, że jednak okaże się, że to chłopiec, buuu, a ja już się nastawiłam na dziewuszkę :D
Efekt zupełnie nieporównywalny z 2D i juz się zapisałam na czwartek!

Witam,
Dziewczyny a czy mogłabym dostać namiary na tego dr Makowskiego z Pruszkowa?
Ja mam bliziutko to może bym się zdecydowała, miałam usg połowkowe kolorowe u dr.osóbki-morawskiego, bardzo fajne i bardzo kompetentny lekarz, ale chciałabym takie 3D, tak dla siebie ;D.
pozdrawiam
beata

reklama
Dr Makowski przyjmuje w gabinecie "Contenta" w Pruszkowie, ul. Kraszewskiego 32a/7 tel. 728 55 62, 730 10 28, przyjmuje w środy w godz. 15-21.00, USG kosztuje 150 zł razem z nagraniem i fotkami. Pozdrawiam

Do góry