reklama
S
skowronek
Gość
W Pruszkowie jest USG 3D, badzo sympatyczny lekarz je wykonuje, nagrywa na cd lub dvd jak sobie życzysz.....
koszt 150 pln usg 3D robią w środy, Nazwa Gabinetu Contenta.
Ja byłam 2 razy, wpołowie ciązy tak ok 22 tygodnia no i tydzień temu i jestem bardzo, bardzo zadowolona.....
Widać dokładnie buźkę dziecka a nawet podobieństwo do rodziców :-))))
pozdrawiam
aga
Ja byłam 2 razy, wpołowie ciązy tak ok 22 tygodnia no i tydzień temu i jestem bardzo, bardzo zadowolona.....
Widać dokładnie buźkę dziecka a nawet podobieństwo do rodziców :-))))
pozdrawiam
aga
skowronek pisze:W Pruszkowie jest USG 3D, badzo sympatyczny lekarz je wykonuje, nagrywa na cd lub dvd jak sobie życzysz.....
A to pewnie słynny doktor Makowski, same dobre rzeczy o nim słyszałam, on przyjmuje w tym samym gabinecie co mój gin, ale tam ma niestety tylko 2D. A wyprawa do Pruszkowa w taką pogodę mocno mnie przeraża, poza tym korki Chyba jednak zdecyduje się na Krakowskim, jeśli Aletka pochwali 8)
USG 3D to wspaniały wynalazek. I gorąco polecam dr. Zwolińskiego w Warszawie- Gromada Medica http://www.medica.gromada.pl/ Koszt badania 160 zł. Wszelkie info znajdziecie na stronie którą podałam wyżej...
Pozdrawiam cieplutko...
E
edi
Gość
Hej
strasznie fajna sprawa z tym usg 3dale polecam robienie go ok.30 t.c. bo pewnie wiecej na nim widac.ja bylam w 21 t.c.i tez bylo niezle)zwlaszcza ze mozg wzielismy za wlosy ;Dno i fajne jest to,ze mozna to nagrac na plytke)jako film i zdjecia
jak macie mozliwosc to robcie niezla zabawa)
edi
strasznie fajna sprawa z tym usg 3dale polecam robienie go ok.30 t.c. bo pewnie wiecej na nim widac.ja bylam w 21 t.c.i tez bylo niezle)zwlaszcza ze mozg wzielismy za wlosy ;Dno i fajne jest to,ze mozna to nagrac na plytke)jako film i zdjecia
jak macie mozliwosc to robcie niezla zabawa)
edi
Aletka, sliczna masz coreczke, ja tez slyszalam o tym usg 3d na krakowskim - same dobre rzeczy, i sie wybieram ale jeszcze poczekam...
co do doktora makowskiego to chodzilam do niego jak przyjmowala w legionowie, a teraz mi sie wyniosl, ale lepszego lekarza nie trafilam do tej pory, a sprawdzilam wielu...
i teraz dojazdy do niego z legionowa do pruszkowa by mnie nie odstraszaly ale mam ubezpieczenie w medicover z firmy wiec mimo ze zachwycona nie jestem to niezadowolona tez nie a nie musze za nic placic... w kazdym razie doktor makowski na pewno jest godny polecenia....
co do doktora makowskiego to chodzilam do niego jak przyjmowala w legionowie, a teraz mi sie wyniosl, ale lepszego lekarza nie trafilam do tej pory, a sprawdzilam wielu...
i teraz dojazdy do niego z legionowa do pruszkowa by mnie nie odstraszaly ale mam ubezpieczenie w medicover z firmy wiec mimo ze zachwycona nie jestem to niezadowolona tez nie a nie musze za nic placic... w kazdym razie doktor makowski na pewno jest godny polecenia....
Aletko suuper widać dzidzię, no i gratuluję córeczki hihi a ja kurcze mam teraz schizę, że jednak okaże się, że to chłopiec, buuu, a ja już się nastawiłam na dziewuszkę
Efekt zupełnie nieporównywalny z 2D i juz się zapisałam na czwartek!
Efekt zupełnie nieporównywalny z 2D i juz się zapisałam na czwartek!
B
beta77
Gość
Witam,
Dziewczyny a czy mogłabym dostać namiary na tego dr Makowskiego z Pruszkowa?
Ja mam bliziutko to może bym się zdecydowała, miałam usg połowkowe kolorowe u dr.osóbki-morawskiego, bardzo fajne i bardzo kompetentny lekarz, ale chciałabym takie 3D, tak dla siebie ;D.
pozdrawiam
beata
Dziewczyny a czy mogłabym dostać namiary na tego dr Makowskiego z Pruszkowa?
Ja mam bliziutko to może bym się zdecydowała, miałam usg połowkowe kolorowe u dr.osóbki-morawskiego, bardzo fajne i bardzo kompetentny lekarz, ale chciałabym takie 3D, tak dla siebie ;D.
pozdrawiam
beata
reklama