reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
co sadzicie na temat kupowania chodzikow??bo wsrod znajomych zdania sa podzielone;/

ja jestem bardzo na nie z powodu niewłaściwej pracy stóp, nienaturalnej pozycji bioder wymuszonej przy chodziku, pisałyśmy niedawno na ten temat, że jest to ułatwienie da rodziców jak dziecko bardzo wymagające, moją starszą córę kładłam na kocyku i się bawiła, z tym, że ja z tych matek, które dadzą dziecku pokwękać przez 20 minut jak trzeba obiad zrobić;-) bo taka zadowolona to nie była zawsze na tym kocu;-)

Ja nie mówię nie, zobaczymy jak będzie się rozwijał Jasiek, bo na razie to wszystko zmierza ku temu, że chodzik potrzebny nie będzie hahahaha Jego tata zasuwał w wieku 10 miesięcy ;)
Vetka pisała już kiedyś, że dobry chodzik nie zaszkodzi dziecku, musi być dobrze dobrany dla dziecka z regulacją wysokości siedziska.

Acha wolę chodzik niż takie szelki jak dla psa ;p

reklama
Do góry