reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Futrzak przewijak leży już w łózeczku tylko nie pomyślałam żeby go właściwie położyć na łózeczku. Jest obleczony w różową powłoczkę;) troche widać na fotkach. A maskotki to pamiątka po (ex) wujkach Hani haha, szkoda mi było oddawać czy wyrzucać i wcale mi się nie kojarzą.

reklama
Ewi ten różowy bardzo fajny a mówiłaś że taki jebutny wcale nie mnie sie podoba jak i reszta pokoiku

Papcia jakoś wcześniej mi się wydawał za mocny dla dziecka i za wściekły a teraz się przyzwyczaiłam i jest śliczny;) Mam nadzieję że i Hania będzie zadowolona!

Ewi śliczny rożowy pokoik, moja Ola gdy go zobaczyła(zawsze chiala cały różowy, nigdy nie miała) krzyknęła ale piękny, zróbmy tak dla Hani w moim pokoju :-D

Ja nie wiem czy to przez to, ze to bedzie moje drugie dziecko, ale jak patrze na te zdjecia, to czuje, ze nie mam nic przygotowanego w takim stopniu...wszystko sobie gdzies jest....

haha a mi się teraz śmiać chce z tego jak szybko z naszego idealnego pokoiku dla Natki zrobił się totalny obraz chaosu :-) - w ciągu pierwszej godziny pobytu w domku :-):-):-)

buziaki dziewczynki!!

Kasieńka zrób dziewczynkom niespodziankę i wymalujcie im na różowo;) Moje meble są stare poza łóżeczkiem. Troche dodatków nowych i całkowicie się zmienia;) Tak na prawdę to wcale nie duży koszt jak ma się łózko i meble... Już samo pomalowanie ścian to kolosalna zmiana. Tym bardziej jak sie miało wcześniej zielony;)

Hars bo to chyba przy pierwszym dziecku każdy chce mieć wszystko takie super bo pierwsze itd. z drugim pewnie jest inaczej;)

Katjuszka czyli juz niedługo z mojego pięknego pokoiku zrobi się pobojowisko ? hehehe

reklama
Do góry