reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Futrzak przewijak leży już w łózeczku tylko nie pomyślałam żeby go właściwie położyć na łózeczku. Jest obleczony w różową powłoczkę;) troche widać na fotkach. A maskotki to pamiątka po (ex) wujkach Hani haha, szkoda mi było oddawać czy wyrzucać i wcale mi się nie kojarzą.

reklama
Ewi ten różowy bardzo fajny a mówiłaś że taki jebutny wcale nie mnie sie podoba jak i reszta pokoiku

Papcia jakoś wcześniej mi się wydawał za mocny dla dziecka i za wściekły a teraz się przyzwyczaiłam i jest śliczny;) Mam nadzieję że i Hania będzie zadowolona!

Ewi śliczny rożowy pokoik, moja Ola gdy go zobaczyła(zawsze chiala cały różowy, nigdy nie miała) krzyknęła ale piękny, zróbmy tak dla Hani w moim pokoju :-D

Ja nie wiem czy to przez to, ze to bedzie moje drugie dziecko, ale jak patrze na te zdjecia, to czuje, ze nie mam nic przygotowanego w takim stopniu...wszystko sobie gdzies jest....

haha a mi się teraz śmiać chce z tego jak szybko z naszego idealnego pokoiku dla Natki zrobił się totalny obraz chaosu :-) - w ciągu pierwszej godziny pobytu w domku :-):-):-)

buziaki dziewczynki!!

Kasieńka zrób dziewczynkom niespodziankę i wymalujcie im na różowo;) Moje meble są stare poza łóżeczkiem. Troche dodatków nowych i całkowicie się zmienia;) Tak na prawdę to wcale nie duży koszt jak ma się łózko i meble... Już samo pomalowanie ścian to kolosalna zmiana. Tym bardziej jak sie miało wcześniej zielony;)

Hars bo to chyba przy pierwszym dziecku każdy chce mieć wszystko takie super bo pierwsze itd. z drugim pewnie jest inaczej;)

Katjuszka czyli juz niedługo z mojego pięknego pokoiku zrobi się pobojowisko ? hehehe

reklama
Do góry