H
Harsharani
Gość
nie chociaz w sumie nie wiem :-) no ale na babski rozum... to chyba o ten kregoslup wykrzywiony chodzi jedynie,a jak ma sie materac to spoko...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hars kołyska posłuży Ci ok pół roku więc może w sypialni kołyska a zwykłe na dół a po pół roku sobie wniesiesz na górę jak będzie potrzebne i wtedy ewentualnie kupisz turystyczne?. Kołyska do pół roku może służyć jako łóżeczko bo powinno się dać zablokować jakoś żeby nie bujała tylko była stabilna. Ja będę miała kołyskę w sypialni a łóżeczko w małym pokoiku a po pół roku kołyska wróci na strych do babci i pewnie łóżeczko zajmie jej miejsce...
No właśnie ja jestem szczęśliwa bo nienawidzę jak w domu zimą jest tak cieplo że trzeba latać w krótkich rękawkach. Ja często się przemieszczam między domem a stajnią i jakbym miała tak za każdym razem wkładać na siebie pół szafy i zgrzać się już zanimn wyjdę to by mnie szlag trafił. Poza tym źle mi się oddycha. Ja w ogóle źle znoszę wysokie temperatury więc mi odpowiada jak sobie zimą w domciu w cienkim polarowym dresiku pomykam za to dobrze się śpi. Ja nawet przy takich temperaturach w domu potrafię na noc uchylić okno....trzebiska kochana 13 czy 16 stopni??? ja wiem że to kwestia przyzwyczajenia i osobistych upodobań, ale czytając Twego posta aż mnie zmroziło my mamy teraz około 24 w salonie, a pokoju w którym na razie śpimy, może jakieś 20-21 i dla mnie to stan idealny...dlatego sweter ubieram tylko jak wychodzę z domu, w domku krótki rękawek, szorty i na bosaka
bardzo ładnie katjuszka i te książki! poukładane kolorami hihi
szkoda tylko że jak pojawi się brzdąc to ciężko będzie o tak idealnie wszystko poukładane na półkach
bardzo ładny kącik dla dzidziolka:-)