reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Trzebiska, gdy Olo sie urodzil i mialam 20 stopni to polozna powiedziala mi, ze nawet lepiej gdyby bylo mniej i w sumie bylo pozniej- ale nie z mojej winy, ale nieszczelnego okna... I tez dobrze sie spalo :)

Ja sie pochwale zakupem K.
Zobacz załącznik 321978
Zobacz załącznik 321979
Chodzi o posciel oczywiscie, bo kolyske mamy troszke inna... Ale powiem szczerze, ze to nie jest moj typ, ale niech mu bedzie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Katjusza, nie moj typ, bo dla Olafa mialam prawie identyczne (tylko, ze bez roznych tekstur) i chyba chcialam cos bialego...

Mnie się tam ta pościel podoba:-) przy Piorusiu miałam właśnie coś takiego delikatnego, stonowanego, a tym razem u nas kolorowo i Kubusiowo:-D

Harsh, dobry gust ma twój K :tak: a rozumiem,że tobie po Olafie mogło się znudzić, ale jak zobaczysz w tych słodziakach dzidzię, to się nie będziesz mogła napatrzeć haha:-D

reklama
Hars śliczna ta pościel:-) Twój K. ma dobry gust:tak:
trzebiska kochana 13 czy 16 stopni??? ja wiem że to kwestia przyzwyczajenia i osobistych upodobań, ale czytając Twego posta aż mnie zmroziło:-D my mamy teraz około 24 w salonie, a pokoju w którym na razie śpimy, może jakieś 20-21 i dla mnie to stan idealny...dlatego sweter ubieram tylko jak wychodzę z domu, w domku krótki rękawek, szorty i na bosaka:tak:

Do góry