reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

asco nie wiem jak tam u was ale np tutaj jest masa firm do przeprowadzek i nie sa wcale takie drogie... my tez wynajmujemy ale wszystkie meble mamy swoje i reszte bo mieszkanie bylo puste jak je wzielismy... masakra to byla to wszystko samemu pokupowac i nie wyobrazam sobie sie z tad wyprowadzac z tym wszystkim... ale nie moze byc tak zle... w koncu tyle ludzi to robi;-) takze dawaj i spelniaj swoje marzenia o pokoiku:-)

reklama
Hej Baloniki :-)
Wczoraj zakupowe szaleństwo ... się pochwale :p
Pościel dla Malwinki + rożek
szyf_rozk_2.jpgroz_rozk.jpg
pencil.png

Pościel do wózka firmy Gluck Baby
posciel do wozka.jpg
Wózek Tako Warrior 3w1 (kolor jak na foto-pokazany Jumper)
Obraz 035.jpgSERCA1.jpg
Karuzela Tiny Love
976_2.jpg
No i leżaczek Fisher Price
4835.jpg

Mam identyczną karuzelkę :D superowa jest. A nad tym wózkiem i leżaczkiem mysleliśmy :D
Pościel śliczna, podoba mi się ten drobny kwiatowy wzorek

Lokata super zakupki!!!

Harsh super łóżeczko i ta pościel rewelacja (o ile pamiętam to pisałaś, że em ją wybrał? w łóżeczku wygląda jeszcze lepiej)

My też dzisiaj zrobiliśmy takie zakupy prawie na ostatni guzik ... torbę do wózka, i odebraliśmy drugą wymarzoną pościel z Glucka :-) z misiem już kiedyś wstawiałam

Lokata- tez za rozem nie przepadam ale to co zakupilac wyglada slicznie.
harsh- sliczna posciel no i to 3 cie zdjecie to jeszcze nie widzialam takich ala spioszkow- zarabiste.
Skad je masz?

reklama
Do góry