reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Ja dziś skończyłam szyć pościel i torbę na pieluchy więc zainstalowałam wszystko by sprawdzić jak wygląda. Do uszycia został mi jeszcze przybornik i oprawić obrazki na ścianę. A tak to na razie wygląda. Do wakacji Zosia będzie spała u nas w sypialni dlatego chciałam jej coś tu wygospodarować i ozdobić. A pokoik będziemy dekorować latem. Jak skończę wszystko to na pewno też wkleję by wam pokazać.
DSCF5774.jpgDSCF5775.jpg

reklama
Biedronkę (lampkę nocną) udało mi się kupić na allegro za 20zł, używana ale wygląda jak nowa. Taką samą widziałam u nas w sklepie tylko, że nową i kosztowała 79zł.

reklama
Kasia - śliczności :))

Poczytałam bo pisałyście o temperatrurach w domu. Ja bym nie wytrzymała gdyby u mnie było powyżej 20 stopni. Póki co zimą w domu mam góra 16 a jak są duże mrozy to czasem 13 stopni i szczerze mówiąc fantastycznie mi się śpi w tej sytuacji. Boję się, że jak ocieplimy chałupę (a są takie plany) to się wścieknę i będę ciągle otwierać okna. I tak bardzo często są otwarte bo mi się robi nie tyle gorąco co duszno. Ciekawe jak moje dziecko z tym będzie sobie radzić. Mam nadzieję, że dobrze.

Do góry