Ja dziś skończyłam szyć pościel i torbę na pieluchy więc zainstalowałam wszystko by sprawdzić jak wygląda. Do uszycia został mi jeszcze przybornik i oprawić obrazki na ścianę. A tak to na razie wygląda. Do wakacji Zosia będzie spała u nas w sypialni dlatego chciałam jej coś tu wygospodarować i ozdobić. A pokoik będziemy dekorować latem. Jak skończę wszystko to na pewno też wkleję by wam pokazać.
reklama
nikusiazory
Fanka BB :)
kasia- gratuluje talentu:-):-) sliczny kacik:-)
K
koncia
Gość
Kasia, podziwiam, tyle rzeczy sama robisz i wygląda to wspaniale!
reklama
trzebiska
Fanka BB :)
Kasia - śliczności )
Poczytałam bo pisałyście o temperatrurach w domu. Ja bym nie wytrzymała gdyby u mnie było powyżej 20 stopni. Póki co zimą w domu mam góra 16 a jak są duże mrozy to czasem 13 stopni i szczerze mówiąc fantastycznie mi się śpi w tej sytuacji. Boję się, że jak ocieplimy chałupę (a są takie plany) to się wścieknę i będę ciągle otwierać okna. I tak bardzo często są otwarte bo mi się robi nie tyle gorąco co duszno. Ciekawe jak moje dziecko z tym będzie sobie radzić. Mam nadzieję, że dobrze.
Poczytałam bo pisałyście o temperatrurach w domu. Ja bym nie wytrzymała gdyby u mnie było powyżej 20 stopni. Póki co zimą w domu mam góra 16 a jak są duże mrozy to czasem 13 stopni i szczerze mówiąc fantastycznie mi się śpi w tej sytuacji. Boję się, że jak ocieplimy chałupę (a są takie plany) to się wścieknę i będę ciągle otwierać okna. I tak bardzo często są otwarte bo mi się robi nie tyle gorąco co duszno. Ciekawe jak moje dziecko z tym będzie sobie radzić. Mam nadzieję, że dobrze.
Podziel się: