reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Harsh, znowu jakąś okazję wyhaczyłaś? :laugh2: Fajna..

Ola, tak to Vox :tak:

W ogóle, chyba przesadziłam z odwlekaniem zamówienia tych mebli.. Caly czas mi się wydawało, że mam jeszcze masę czasu a wychodzi na to, że termin dostawy mam do 21.02.. Zawsze byłam mistrzynią ostatniej chwili, ale teraz to jednak przesadziłam :zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
reklama
harsh brawo szczęściaro!

pabella super te mebelki! narzuta patchwork kostuje ok 200zł także niezła promocja:-)

Harsh- ty szczesciaro kołyska sliczna coś same 15 ostatnio ci sie trafiaja komoda kołyska heheh moze 15 tez urodzisz;DD
pabelka- narzuta na zywo na pewno jeszcze ładniejsza:tak::tak:

Mam do was pytanie. U nas w mieszkaniu jest strasznie gorąco, grzejniki nie mają regulacji temp. więc są chyba na maxa, jest strasznie gorąco, i ciągle otwieramy okno, ale przy małym już tak nie będzie, żeby go nie przewiało. Znacie jakieś domowe sposoby, żeby nawilżyć powietrze? Bo mokra pieluszka na grzejniku chyba nie wystarczy, bo na tych gorących grzejnikach to ona w 15 minut wyschnie.

Ancia pieluszka szybko wyschnie ale gruby ręcznik już nie;-) no i dużo trzeba wietrzyć taki pokój... a nie dacie rady zakupić termostatu przynajmniej do tego 1 grzejnika gdzie maluszek będzie spał?

reklama
Mam do was pytanie. U nas w mieszkaniu jest strasznie gorąco, grzejniki nie mają regulacji temp. więc są chyba na maxa, jest strasznie gorąco, i ciągle otwieramy okno, ale przy małym już tak nie będzie, żeby go nie przewiało. Znacie jakieś domowe sposoby, żeby nawilżyć powietrze? Bo mokra pieluszka na grzejniku chyba nie wystarczy, bo na tych gorących grzejnikach to ona w 15 minut wyschnie.

Można zamiast pieluchy wieszać mokry ręcznik zawsze to więcej i powieżchniowo i objętościowo. Oczywiście jeszcze są nawilrzacze powietrza takie elektryczne lub np. ceramiczne do powieszenia na grzejniku. Wlewa się do niego wodę i ona pod wpływem ciepła paruje.

Do góry