reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

O, swietne te komody :-)

A propos karuzel do lozeczka, czy dziecko faktycznie tym sie interesuje, czy to tylko do ozdoby jest? Czy wieksze znaczenie odgrywaja melodyjki?
Na razie nie myslalam o zakupie. Zastanawiam sie jaka nianie elktroniczna wybrac...

reklama
Harsh - ja gustuję w takich jak dla Olafa planujesz zrobić ;) Super!

Ja tez:) ale w naszej sypialni mamy tak beznadziejna szafe (kawalerski zakup K.) i lozko, ze nic do nich nie pasuje i chce juz zainwestowac w inna, wbudowana, a ze nie mam teraz takiej gotowki na zbyciu i nie wiem nawet czy bede tu mieszkac, musze niestety kombinowac z innymi meblami.
Dokladnie mam taka szafe
Zobacz załącznik 320364
A lozko z kolei takie (tylko, ze zabudowane w , z szufladami i jasniejszy kolor)
Zobacz załącznik 320366

Nie wiem gdzie K. mial oczy kupujac takie meble, ale on jest beznadziejny jesli chodzi o meblowanie :)

spoko, jak sie tu wprowadzilam, to jeszcze mial komode z zielonym frontem, wiec juz w ogole :-D

Mi sie podobaja takie naturalne meble wlasnie, mialam w planach kupic cos pasujace do lozka (podobno bylo drogie i nie mam prawa sie go pozbyc ;) ) w ten desen:
Zobacz załącznik 320372

A dokladnie to takie (tylko w sosnie)
Zobacz załącznik 320375

Tylko, ze wlasnie chyba wole cos zabudowanego (niestety), a po drugie zainwestowalam kase w cos innego, a chyba nawet potrzebniejszego i promocja na ten zestaw sie skonczyla.

Harszka Ci nasi faceci bez nas to porażka :p Co oni by nakupowali hahahaha
Bardzo mi się spodobał ten ciemny zestaw jaki chcesz - tak w mój gust :)

A propos karuzel do lozeczka, czy dziecko faktycznie tym sie interesuje, czy to tylko do ozdoby jest? Czy wieksze znaczenie odgrywaja melodyjki?
Na razie nie myslalam o zakupie. Zastanawiam sie jaka nianie elktroniczna wybrac...

W szkole rodzenia usłyszałam, że dla najmłodszych dzieciaczków karuzele mogą być czymś niezbyt przyjemnym.
W końcu przez pierwszy okres widzą niewiele i taka kręcąca się karuzela jest dla nich tylko jakimś rozmazanym tworem :-(

W szkole rodzenia usłyszałam, że dla najmłodszych dzieciaczków karuzele mogą być czymś niezbyt przyjemnym.
W końcu przez pierwszy okres widzą niewiele i taka kręcąca się karuzela jest dla nich tylko jakimś rozmazanym tworem :-(

tak,ale nikt nie pisal,zeby montowac i wlaczac dziecku karuzele od pierwszych dni zycia ;-)
Ale taki 3 miesieczniak juz sie taka karuzela potrafi zainteresowac przez chwile ;-)

reklama
tak,ale nikt nie pisal,zeby montowac i wlaczac dziecku karuzele od pierwszych dni zycia ;-)
Ale taki 3 miesieczniak juz sie taka karuzela potrafi zainteresowac przez chwile ;-)

Tak, tak - na poźniej pewnie kupię :-)
podobno takie na pilota się sprawdzają, bo nie trzeba wchodzić do pokoju i rozbudzać dzieciaczka

Do góry