reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

O, swietne te komody :-)

A propos karuzel do lozeczka, czy dziecko faktycznie tym sie interesuje, czy to tylko do ozdoby jest? Czy wieksze znaczenie odgrywaja melodyjki?
Na razie nie myslalam o zakupie. Zastanawiam sie jaka nianie elktroniczna wybrac...

reklama
Harsh - ja gustuję w takich jak dla Olafa planujesz zrobić ;) Super!

Ja tez:) ale w naszej sypialni mamy tak beznadziejna szafe (kawalerski zakup K.) i lozko, ze nic do nich nie pasuje i chce juz zainwestowac w inna, wbudowana, a ze nie mam teraz takiej gotowki na zbyciu i nie wiem nawet czy bede tu mieszkac, musze niestety kombinowac z innymi meblami.
Dokladnie mam taka szafe
Zobacz załącznik 320364
A lozko z kolei takie (tylko, ze zabudowane w , z szufladami i jasniejszy kolor)
Zobacz załącznik 320366

Nie wiem gdzie K. mial oczy kupujac takie meble, ale on jest beznadziejny jesli chodzi o meblowanie :)

spoko, jak sie tu wprowadzilam, to jeszcze mial komode z zielonym frontem, wiec juz w ogole :-D

Mi sie podobaja takie naturalne meble wlasnie, mialam w planach kupic cos pasujace do lozka (podobno bylo drogie i nie mam prawa sie go pozbyc ;) ) w ten desen:
Zobacz załącznik 320372

A dokladnie to takie (tylko w sosnie)
Zobacz załącznik 320375

Tylko, ze wlasnie chyba wole cos zabudowanego (niestety), a po drugie zainwestowalam kase w cos innego, a chyba nawet potrzebniejszego i promocja na ten zestaw sie skonczyla.

Harszka Ci nasi faceci bez nas to porażka :p Co oni by nakupowali hahahaha
Bardzo mi się spodobał ten ciemny zestaw jaki chcesz - tak w mój gust :)

A propos karuzel do lozeczka, czy dziecko faktycznie tym sie interesuje, czy to tylko do ozdoby jest? Czy wieksze znaczenie odgrywaja melodyjki?
Na razie nie myslalam o zakupie. Zastanawiam sie jaka nianie elktroniczna wybrac...

W szkole rodzenia usłyszałam, że dla najmłodszych dzieciaczków karuzele mogą być czymś niezbyt przyjemnym.
W końcu przez pierwszy okres widzą niewiele i taka kręcąca się karuzela jest dla nich tylko jakimś rozmazanym tworem :-(

W szkole rodzenia usłyszałam, że dla najmłodszych dzieciaczków karuzele mogą być czymś niezbyt przyjemnym.
W końcu przez pierwszy okres widzą niewiele i taka kręcąca się karuzela jest dla nich tylko jakimś rozmazanym tworem :-(

tak,ale nikt nie pisal,zeby montowac i wlaczac dziecku karuzele od pierwszych dni zycia ;-)
Ale taki 3 miesieczniak juz sie taka karuzela potrafi zainteresowac przez chwile ;-)

reklama
tak,ale nikt nie pisal,zeby montowac i wlaczac dziecku karuzele od pierwszych dni zycia ;-)
Ale taki 3 miesieczniak juz sie taka karuzela potrafi zainteresowac przez chwile ;-)

Tak, tak - na poźniej pewnie kupię :-)
podobno takie na pilota się sprawdzają, bo nie trzeba wchodzić do pokoju i rozbudzać dzieciaczka

Do góry