reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

harsz 15£ za komody!!!!!!!!!!!!!!???? fajna masz ta ikee wiedzialam ze tam nie drogo ale ze az takkkkiieee przeceny to na WEMBLEY tego nie widzialam:(

reklama
a to nasze pierwsze mebelki:-D

75736_PE194324_S4.jpgZobacz załącznik 32050871926_PE187558_S4.jpg
Łózeczko bez wyciaganych szczebelek...tylko caly bok jest odkrecany:-D

A w planach mamy jeszcze:

71928_PE187560_S4.jpg71925_PE187557_S4.jpg
:-D:-D

nikusia też patrzyłam na tę serie z ikea, wyglądają bardzo fajnie i wydaję mi się że idealnie pasują do pokoiku dziecka:-) a więc gratuluję zakupu:-)

Patik - ja mam sako już chyba 3 lata, jest wygodny, nie powiem, ale ...:
1. pokrycie które mam to sztuczna skórka - czyli po pół godzince siedzenia masz pupę mokrą, można oczywiście położyć sobie kocyk i będzie dużo lepiej
2. rozmiar xxl jest wbrew pozorom dość niski, wydaję mi się, że po karmieniu może być Ci później trudno wstać razem z dzieciątkiem. postaram się rano zrobić Ci zdjęcie i wkleić żebyś zobaczyła jak wysoko od ziemi on sięga.

wiesz co PATIK ja to nie siedzialam na czyms takim, tylko na malych podobnych jak cos, ale nie wyglada mi to zbyt stabilnie zwlaszcza na karmienie bo pomysl jak np bedziesz zmeczona po calej nocy wstawania do maluszka, a to jest strasznie mieciutkie i tak ze zmeczenia wam obojgu sie oczy zamkna... zeby z tego fotela nie spasc:baffled:

reklama
Do góry