reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

no milu cóż za porządek!:tak:

patik ja urządziła pokój Zosi na poddaszu ok 22m;-) ze skosami, nam się podoba powiem nieskromnie;-)
śliczne te tapety:-)

reklama
mam pytanko przegladajac posciele na allegro znalazlam posciele razem z kompletami zaslon tylko gdzies mi wcielo ta aukcje moze ktoras z was zamawiala lub ma to gdzies w swoim allegro ??

Milutek no jak to zobaczyłam to dopiero :szok:, my 2 półki małemu odstąpiliśmy w naszej szafie, w meeega pokoju 2x4 m :-( więcej miejsca nie ma - e tam damy radę jeszcze trochę, oooooo przepraszam jeszcze dwa pudła na szafie na większe rzeczy ;-), ale niech już będzie wiosna i niech ta budowa ryszy dalej :tak:

Buziaczek naklejki super, kubuś puchatek króluje!!!!!!!!!!

puchatek.jpgkłapouch.jpg

To teraz ja postanowiłam się pochwalić - przepraszam, ale mi zdjęcia kiepskiej jakości wychodzą - tworzę obrazki do kącika dzidzi. Teraz na warsztacie jest prosiaczek i został jeszcze tygrysek. A takie, zamiast naklejek i malowideł :)

Milutek - jak wszytsko pięknie poukładane:-D zapraszam do mnie na pranie+prasowanie+ukłądanie:-D u mnie wszystko przede mną :-D

Malinka
- masz świętą rację z tymi pościelami hehe... dzidzia zabrudzi jedną z części pościeli i wtedy teoretycznie trzeba by zmieniać całe komplety kilkunastoelementowe? :D heh ... dlatego ja postawiłam na zestawy:pościel+prześcieradełko+ochraniacz w jednym kolorze:-) + dokupiłam 2 czyste prześcieradełka pasujące do moich zestawów...

Trzebiska piekne te obrazki:)
futrzak wpadnij do mnie,popierzemy i poprasujemy razem;)u mnie do sypialni to sie wejsc nie da bo w komodzie mam tylko ciuszki a to co teraz przyszło lezy w wielkim kartonie i czeka na pranie;) a jeszcze obok stoi karton od choinki i od ozdob;)

ola - haha...u mnie też sypialnia zawalona wszystkimi wyprawkowymi siatami a jak przyszły posćiele to już w ogóle eMek ma problem by wejść na swoją stronę łóżka:-D... a ozdoby stoją spakowane w przedpokoju i czekają już 4ty dzień:-D

Dziewczynki a jeśli chodzi o te pościele 140x70 to kupujecie od razu z wypełnieniami??? bo patrzę na allegro i nie widzę samych kołderek w tym rozmiarze, to skąd potem wytrzasnę?:baffled:
widziałyście same wypełnienia w tym rozmiarze??? ten 90x120 bardziej typowy, prawda?

reklama
Dziewczynki a jeśli chodzi o te pościele 140x70 to kupujecie od razu z wypełnieniami??? bo patrzę na allegro i nie widzę samych kołderek w tym rozmiarze, to skąd potem wytrzasnę?:baffled:
widziałyście same wypełnienia w tym rozmiarze??? ten 90x120 bardziej typowy, prawda?

a to nie jest tak że 140x70 to wymiar łóżeczka...? a przecież rozmiar pościeli nie zależy od wymiaru łóżeczka? tylko ważne by materacyk/prześcieradełko/ew. ochraniacz pasowały...a tak pościele to tak jak piszesz 90x120 lub 100x135 ... no chyba że nie o to chodzi? :-)

Do góry