reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Dziewczynki a jeśli chodzi o te pościele 140x70 to kupujecie od razu z wypełnieniami??? bo patrzę na allegro i nie widzę samych kołderek w tym rozmiarze, to skąd potem wytrzasnę?:baffled:
widziałyście same wypełnienia w tym rozmiarze??? ten 90x120 bardziej typowy, prawda?

Madzik, ja mam z wypelnieniem, ale mialam tez i bez. To znaczy same poszewki. Kupowalam jednak w UK, wiec jezeli nie bedziesz mogla znalezc to daj cynk i Ci czegos poszukam (w rozsadnej cenie).

Malina - chwilowo mam czas to siedzę i dłubię. Zresztą ja tak mam, że nie potrafię usiedzieć nic nie robiąc więc na przykład jak sobie jakiś film oglądam to zawsze dłubię. A jakiś czas temu spodobał mi się haft więc teraz się w tym wyżywam :)) Jeszcze zanim dzidziowe zaczęłam robić to na przykład sportretowałam koleżance jej ukochanego :))

kulesław.jpg

no bardzo podobna:) sliczniutka fajnie ze ty juz masz po poprzednim bobasku ja to dopiero wszystko musze sama kupic ale pocieszam sie ze przy drugim maluszku juz pojdzie latwiej:) slodziutkie te kubusiowe rzeczy co nie:-)

reklama
Powiem Wam,ze u nas sie jakos to nie przyjelo, w sensie- Olo nie lubil zbytnio.

W ogole to kupilam 3 komody w ikei i teraz bede je przerabiac (lubie takie zabawy strasznie).
Kupilam cos takiego:
Zobacz załącznik 320349
i do naszej sypialni bede zmieniac tak:

Zobacz załącznik 320351
(przy czym to nie bedzie biel, ale bardziej cos szarego)

A dla Olafa:
Zobacz załącznik 320354

Koszt jednej to cale 15 funtow,wiec moge sie bawic do woli, bez wyrzutow sumienia, ze zniszcze mebel :) Teraz tylko do czwartku musze czekac.,..

Do góry