reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Kiedyś coś pisałyśmy na głównym żeby dzielić z facetem obowiązki przygotowania wyprawki. Ja akurat wózka nie pozwole kupowac M bo aż strach co by kupił. Wiec stwierdziłam że obarcze go kupnem łózeczek iiiiiiiiiiiiiiiii.......obiecał że zrobia maluszkom coś takeigo:):):-):-):-):-) bo przewijak mamy:
1197007495.jpg

reklama
Milutek, fajny ten mebelek. Praktyczny. A Twój sam potrafi takie rzeczy zrobić?! Wow! Moje kochanie jest dzieckiem naukowca, profesora chemii, więc domowo-majsterkujące nieprzystosowanie zostało mu przekazane już w dzieciństwie. Ledwie odróżnia młotek od śrubokręta ;-) Na szczęście ma masę innych zalet, bo inaczej... :-)

Dla bliźniaków niestety nie ma specjalnych łózek:-(

Bosonózka- mój M to złota rączka z zawodu budowlaniec-1/3 robót w naszym domku zrobił sam- mam na myśli roboty budowlane od podstaw domu do wykończenia:);-);-)

Malina- łózko super ale dla mnie to i tak za duży wydatek bo łóżeczka musze miec dwa:-)

To jest dokładnie jedyny zestaw z Ikei ktory mi sie podoba ale niestety jest za drogi i komoda za duza a po za tym to chyba bede miec łozeczko przy łozku postawione tak ze powinno miec szczebelki z tych krotszych bokow tez bo nie bedze widziec dzidzi.

no dla mnie ta komoda tez jest za duża ... no i podobną jestem w stanie znaleźć w niższej cenie.

co do łóżeczka to się zastanawiam czy ma wyjmowane 3 szczebelki bo to chyba jest ważne...

a tak szczerze mówiąc to myslałam że w ikei jest większy wybór łóżeczek i zestawów meblowych dla niemowlaków:-)

reklama
Byłam przypadkiem w Ikei pare tygodni temu zobaczyc na zywo te dzieciece cuda i tez sie rozczarowałam co do ilosci jakosci.Najtansze łozeczko z katalogu za 99zł w sklepie kosztowało 129zł i wygladało jak uzywane ;),na alegro widziałam ładniejsze i np z szyflada a nie wiele drozsze.
Co do komody to stwierdzilismy ze kupimy jakakolwiek np z Jysk za 300zł a za 2-3 lata i tak urzadzimy pokoik dla dziecka z całkiem innymi mebelkami.

Do góry