reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Kiedyś coś pisałyśmy na głównym żeby dzielić z facetem obowiązki przygotowania wyprawki. Ja akurat wózka nie pozwole kupowac M bo aż strach co by kupił. Wiec stwierdziłam że obarcze go kupnem łózeczek iiiiiiiiiiiiiiiii.......obiecał że zrobia maluszkom coś takeigo:):):-):-):-):-) bo przewijak mamy:
1197007495.jpg

reklama
Milutek, fajny ten mebelek. Praktyczny. A Twój sam potrafi takie rzeczy zrobić?! Wow! Moje kochanie jest dzieckiem naukowca, profesora chemii, więc domowo-majsterkujące nieprzystosowanie zostało mu przekazane już w dzieciństwie. Ledwie odróżnia młotek od śrubokręta ;-) Na szczęście ma masę innych zalet, bo inaczej... :-)

Dla bliźniaków niestety nie ma specjalnych łózek:-(

Bosonózka- mój M to złota rączka z zawodu budowlaniec-1/3 robót w naszym domku zrobił sam- mam na myśli roboty budowlane od podstaw domu do wykończenia:);-);-)

Malina- łózko super ale dla mnie to i tak za duży wydatek bo łóżeczka musze miec dwa:-)

To jest dokładnie jedyny zestaw z Ikei ktory mi sie podoba ale niestety jest za drogi i komoda za duza a po za tym to chyba bede miec łozeczko przy łozku postawione tak ze powinno miec szczebelki z tych krotszych bokow tez bo nie bedze widziec dzidzi.

no dla mnie ta komoda tez jest za duża ... no i podobną jestem w stanie znaleźć w niższej cenie.

co do łóżeczka to się zastanawiam czy ma wyjmowane 3 szczebelki bo to chyba jest ważne...

a tak szczerze mówiąc to myslałam że w ikei jest większy wybór łóżeczek i zestawów meblowych dla niemowlaków:-)

reklama
Byłam przypadkiem w Ikei pare tygodni temu zobaczyc na zywo te dzieciece cuda i tez sie rozczarowałam co do ilosci jakosci.Najtansze łozeczko z katalogu za 99zł w sklepie kosztowało 129zł i wygladało jak uzywane ;),na alegro widziałam ładniejsze i np z szyflada a nie wiele drozsze.
Co do komody to stwierdzilismy ze kupimy jakakolwiek np z Jysk za 300zł a za 2-3 lata i tak urzadzimy pokoik dla dziecka z całkiem innymi mebelkami.

Do góry