reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
zauważyłam że takie literki zrobiły się bardzo modne:-) ja osobiście chyba takich nie zastosuję... sama nie wiem czemu chyba po prostu wyklejone imię na ścianie mnie nie kręci:-) a co do świecących gwiazdek... to hmmm... jak byłam młodsza to takie mi się marzyły:-D więc jak dzieciaczek podrośnie i będzie miał/-a ochotę to wykleję na pewno:-D

Dla maluszków dekoracje to super sprawa, pokoiki stają się przytulniejsze ;)
U mnie świecące gwiazdki tak zaciekawiły Wiktorka, ze podstawiał sprzęty jeden na drugi i wszystkie gwiazdki zdjął ze ściany ;/ teraz ma plakat Tomka i dekoracje "z kosmosu" samoprzylepne, ale też część od razu zerwał... a ostatnio w Biedronce widziałam tanie gwiazdki i inne świecidełka /misie puchatki, myszki miki/ oraz dziecięce dekoracje naścienne.

Ostatnia edycja:
Naprawdę piękny zestaw, cena kosmos.. Może bym się skusiła, ale nie ma fioletu ;)
Ostatnio mam fazę na fiolet ;) Ciuszki w tym kolorze dla dziewczynek są przeboskie ;)

a ja chociaż jestem różo lubna, to wybrałabym ten kolorek zielony, wg mnie jest pięknie skomponowany z żółtym i taki najbardziej nietypowy, ładnie te kolory współgrają, szczególnie mi się podoba ta ciut ciemniejsza falbaneczka. Poza tym pasuje i dla chłopca i dziewczynki, więc do następnej dzidzi by było :)

I chyba bym do tego kupiła białe łóżeczko, bo widzę, że ma jako jedyny białą moskitierę.
Od razu mi się zamarzył pokoik z białymi mebelkami i dodatkami jak ta pościel :D takie cytrynkowo-limonkowe.

I tam w tle jest nawet odpowiednia ściana!

kurcze, malinaa też mi się w ciąży zrobiła faza na fiolet, inwestuje w fioletowe dodatki dla siebie, głównie w biżuterię ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Milutek, ten zestaw jak na taki duży to jeszcze wcale nie taki drogi. Znaczy - w porównaniu z innymi tej wielkości. Ale i tak, ceny takiej pościeli są ZABÓJCZE!!! Ostatnio kupowałam 2 duże dorosłe komplety pościeli na Allegro, o takie:
21fa12daa4254024.jpg1251820010.jpg
i płaciłam po 250 zł! A komplety 6-częściowe, z jaśkami i prześcieradłem! To gdzie tu uzasadnienie ceny małej pościeli dla malucha, oprócz tego, że dla dziecka jesteśmy skłonni do większych wydatków?!

reklama
Do góry