reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Mila super wynalazek o ile dzieciątko chce tam leżeć, my się szarpnęliśmy jako chrześni na melodyjki, wibracje, a nasz chrześniak średnio polubił takie atrakcje ;) Dla Jasia za to chcę na pewno leżaczek-bujaczek i tak jak Olka chyba z pracy sobie zamówię, skoro się składają ;)

Ruda a co to skoczek??

Zuza przepięknie :D

nie wiem czy o to chodzi ale tojest skoczek:
FISHER PRICE Skoczek Chodzik Żabka Żaba + zabawk (1399282829) - Aukcje internetowe Allegro
:)

reklama
malina chodzi mi np. o taki skoczek. wieszasz go w futrynie, wsadzasz dziecko i ono skacze w gore i w dol odbijajac sie na ziemi nogami. (zeby nie bylo- ja jestem na nie dla skoczkow ;-) )
Buy Lindam Bounce About Plus Deluxe Baby Door Bouncer. at Argos.ie- Your Online Shop for .

morgaine a ty wczoraj pisalas chyba o 'pchaczach'.Nie mielismy, musialabym o tym troche poczytac jeszcze,ale pchacze sa chyba w miare ok.
Mi synek postawil swoje pierwsze samodzielne 4 kroki jak mial 9 mc 27 dni... wiec dosyc wczesnie i choc myslalam o pchaczu to juz nie bylo sensu go kupowac bo Bartoszek szybko zaczal sam smigac.
Mielismy za to jezdzik - ale to jak juz Bartek byl starszy (bo mial chyba 1r 3 mc) Bartek jezdzik uwielbial,ale raczej bym nie kupila jesliby jeszcze nie chodzil.

Ostatnia edycja:
86ruda faktycznie fajny ten skoczek co dałaś linka. ja się w to jednak nie zaopatrzę, mamy wybraną inną zabawkę a nie ma co przesadzać bo dziecko szybko z tego wyrasta... ma dwóch braci to się będzie na nich gapić i po nich skakać:D:D

co do pchacza to jest to zdrowe, ale ja przy żadnym nie miałam. Starszak zaczął chodzić jak miał 14 mcy i dobrze sobie radził raczkując.
Niko miał niespełna roczek, tez tego nie potrzebowal. weic tez sobie daruje:)

morgaine moze i ten skoczek wyglada fajnie,ale ja pisalam,ze go napewno nie kupie bo nie mam o skoczkach dobrego zdania ;-) tak jak i o chodzikach. I wiem,ze ludzie tego uzywaja i czesto nic sie nie dzieje,ale ja swojego dziecka nigdy w cos takiego nie wloze.
Czytalam kiedys troche opini o skoczkach (rowniez opini ekspertow) i jestem przeciwna skoczka.

morgaine moze i ten skoczek wyglada fajnie,ale ja pisalam,ze go napewno nie kupie bo nie mam o skoczkach dobrego zdania ;-) tak jak i o chodzikach. I wiem,ze ludzie tego uzywaja i czesto nic sie nie dzieje,ale ja swojego dziecka nigdy w cos takiego nie wloze.
Czytalam kiedys troche opini o skoczkach (rowniez opini ekspertow) i jestem przeciwna skoczka.

ruda ja też mam złe zdanie o skoczkach i chodzikach (no chyba że pchaczach). ktoś pytał więc wkleiłam linka. ja na pewno tego nie kupię. Mąż przy każdym dziecku przekonywał mnie do chodzika bo jego siostra miala dzieki temu spokoj i nawet za darmo go nie wzięłam. szkoda dziecka.

Dzięki dziewczyny za uświadomienie!! Nie miałam pojęcia o istnieniu takich skoczków i nie mam dlatego też opinii na ich temat..

reklama
Pokój Filipa (jeszcze bez lokatora) - urządzaliśmy sami od A do Z. Pomysł zaczerpnęliśmy z folderu reklamowego, kiedy szukałam naklejek na ścianę do pokoju w typie jungla ;-). Nie chciałam takiego typowo chłopięcego pokoiku, bo mi się nie podobają,a po drugie, co ja bym zrobiła jakby urodziła się dziewczynka?

img3605copy.jpg

img3606copy.jpg

img3608copy.jpg

img3609copy.jpg

img3611copy.jpg

i jeszcze wózkowa modelka ;-)

img3612copy.jpg

img3614copy.jpg

naklejki kupilismy za jekieś Ł30 co prawda, ale wystarczyło na cały pokoik, drzwi, komodę, szafę i jeszcze trochę zostało ;-)

Niedługo Filip będzie miał współlokatorkę, więc uważam, że wybraliśmy dobrze ;-)

Do góry