reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Patrzcie jakie słodziaki:):):-D:-D chyba sie na nie skusze jak juz dziewczynki będą z nami:)

pckrowkar.jpgpcowca.jpgpcmotylek.jpg52.jpg

Ladne sa, z tym,ze te co milutek wstawila to chyba tylko lezaczki?? No chyba,ze slepa jestem i sie myle :p
Moim zdaniem jak juz kupowac to wlasnie lezaczko-bujaczek ;-)

Milutek - No dla Ciebie to będzie niezbędny sprzęt ;) Od dwóch dni oglądam i czytam nt. leżaczków ;) I wynika z tego, że te ktore wkleiłaś są wystarczające, że wibracje, melodyjki itp. są zbędne. Więc też się skuszę ;) Śliczne są.

Milutek - No dla Ciebie to będzie niezbędny sprzęt ;) Od dwóch dni oglądam i czytam nt. leżaczków ;) I wynika z tego, że te ktore wkleiłaś są wystarczające, że wibracje, melodyjki itp. są zbędne. Więc też się skuszę ;) Śliczne są.

moja siostra miala dla mojego chrzesniaka z Fisher P.i dała za niego prawie 200zł bo grał i buczał!! Szybko wyszło ze to nie mialo sensu a tu za 200zł bede miec 2 sztuki:)

reklama
milutku no chyba,ze tak. Linka wczesniej nie widzialam ;-) Z wygladu wydawalo mi sie,ze to tylko lezaczki ;-)
My ostatnio dostalismy w prezencie. Mial melodyjki i poziomy hustania.
Chyba cos takiego:http://www.argos.ie/static/Product/...4417556|Baby+bouncers+and+swings|14417557.htm
Co prawda byl to prezent wiec sami nie wybieralismy,ale bylismy zadowoleni.
Teraz zobaczymy czy sami cos wybierzemy czy moze dostaniemy ;-)
Lezaczek zawsze sie przyda i tak jak pastela napisala dla milutka tym bardziej przy dwojce :)
Wiadomo,ze czasem dobrze sobie ulatwic zycie ;-)
Ja tylko jestem baardzo przeciwna wkladaniu dziecka do chodzika i do skoczka. Akurat tych dwoch rzeczy nigdy nie kupie dla swojego dziecka.

Ostatnia edycja:
Do góry