reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
a ja mam biala :) Tak jak mowisz, przynajmniej wiadomo kiedy do prania :-D A tak powaznie, to ja lubie jasne rzeczy do sypialni, w koncu blotnych kapieli na wieczor nie biore :-)

ja mam pól na pól kolorystycznie ale jak założe jasne to jest bardzo szybko brudna bo mojemu m sie nie przepowie że nie ma futrować w łóżku ostatnio mi cukierkiem czekoladowym kremowe poduszki załatwił bo zasnął z cukierkiem w buzi i nie przepowie sie głupkowi że może sie zakrztusić

Ja mam obsesje na punkcie poscieli, bo w UK jest dosc tania i sa sliczne... Wiec zmieniam jak mam na to humor :p Ale K. bym udusila za cukierka czekoladowego...

Dziewczyny pytanie. mam sypialnię z meblami klon(jasne bardzo) i dodatkami zeilonymi (narzuta na łóżko, świeczki itp.) i teraz jest opcja: blado różowe ściany (pokój nie jest zbyt duży 12m2) plus te dodatki to jest jasna zieleń. albo oliwkowe ściany i te dodatki też zielone?? nie wiem, posciel do lozeczka mam z zielenią więc i tak i tak będzie pasować....

zdecydowalam sie peirwsze na taki bladziutki (albo pudrowy) róż, no bo wszystko zeilone??!! ale M cos smęci...co wy na te zestawy kolorów powiecie?

jaki kolor by ew.jeszcze pasowal do jasnych mebli i zieleni?

W Biedronce jest duzy wybór naklejek na ściany, mebelki itp. ;)
I płaskie i wypukłe i trojwymiarowe i dla maluszków i starszaków, wybór duży
cena 7,99zł Wiktor wybrał sobie statek piracki &co, a ja dla Zosi śliczne elfy + błyszczące ważki
tu link, ale tych najladniejszych nie ma na foto niestety, a w sklepie są fajniejsze /moim zdaniem/
Biedronka - Oferta tygodnia

reklama
Do góry