reklama
To u nas są pierwsze dzieciaczki wiec rodzinka zrobi sie pełna para od razuMilutek23 Wow bliźniaczki podwójna radość chociaż w mojej sytuacji (mam już dwóch chłopaków) chyba bym miała to radość bardziej sceptyczną
Malina to trzymam kciuki za szybka naprawe i czekam na fotki
Kasia piekne te obrazkito haft krzyzykowy?
Tak, to haft krzyżykowy, taka tradycja rodzinna. Ja wyszywam, moja mama wyszywa no i babcia ze strony taty. Kurcze to może moja Zosia też będzie?:-) Oczywiście jak będzie chciała.
kasia K-Z ja też wyszywam, ale obrazek dla małej, chce powiesić nad łóżeczkiem, jestem dopiero na początkiu, jak skończe to napewno się pochwale, a twoje wyszywanki sa boskie, bardzo dokładne
Ja zaczynam układać wszystko w komodzie, zamowilismy już łóżeczko o takie
kącik powoli się robi, jak już bedzie mniej wiecej wszystko na swoim miejscu to napewno wkleje fotki
Pościel mamy wybrana tylko zastanawiam sie nad kolorem, moze doradzicie?
kolory do wyboru:
Ja zaczynam układać wszystko w komodzie, zamowilismy już łóżeczko o takie
kącik powoli się robi, jak już bedzie mniej wiecej wszystko na swoim miejscu to napewno wkleje fotki
kolory do wyboru:
Załączniki
buziaczek1
Fanka BB :)
wredniaku my zamowilismy takie rzeczy ale jeszcze nie przyszly...lozeczko bardzo podobne o takie
a mebelki to takie beda:
wydaja nam sie nawet nawet teraz tylko czekanie!!a to jest najgorsze;-)
reklama
kasia K-Z ja też wyszywam, ale obrazek dla małej, chce powiesić nad łóżeczkiem, jestem dopiero na początkiu, jak skończe to napewno się pochwale, a twoje wyszywanki sa boskie, bardzo dokładne
Ja zaczynam układać wszystko w komodzie, zamowilismy już łóżeczko o takie Zobacz załącznik 316496
kolory do wyboru:
Zobacz załącznik 316498Zobacz załącznik 316500Zobacz załącznik 316502
Mnie najbardziej podoba się łosoś. Krem przy poprzedniej dzidzi mi się szybko opatrzył i jest taki mdły. a dzidzia to ma mieć wesoło
Podziel się: