reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Milutek23 Wow bliźniaczki:) podwójna radość:) chociaż w mojej sytuacji (mam już dwóch chłopaków) chyba bym miała to radość bardziej sceptyczną:)

kasia K-Z ja też wyszywam, ale obrazek dla małej, chce powiesić nad łóżeczkiem, jestem dopiero na początkiu, jak skończe to napewno się pochwale, a twoje wyszywanki sa boskie, bardzo dokładne :)

Ja zaczynam układać wszystko w komodzie, zamowilismy już łóżeczko o takie 1396071759.jpg

kącik powoli się robi, jak już bedzie mniej wiecej wszystko na swoim miejscu to napewno wkleje fotki :)
Pościel mamy wybrana tylko zastanawiam sie nad kolorem, moze doradzicie?
kolory do wyboru:
serce_losos_moskitiera_ochraniacz.jpgserce_zolty_moskitiera_ochraniacz.jpgserce_bez_moskitiera_ochraniacz.jpg

Załączniki

• slonie_losos_moskitiera_ochraniacz.jpg
    slonie_losos_moskitiera_ochraniacz.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 39
  • zzp.jpg
    zzp.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 52
  • zjbp.jpg
    zjbp.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 58
Wredniak- super zakupy:) hm a posciel......podoba sie mi i kolor kremowy i ten słoneczny:)i te zyrafki- takei cos innego niz te misie:)

wredniaku my zamowilismy takie rzeczy ale jeszcze nie przyszly...lozeczko bardzo podobne o takie
!B6tv4cQCWk~$(KGrHqQOKiIEy(I,7K6MBMyUrdC4-Q~~_12.JPG
a mebelki to takie beda:
aneboda-chest-of--drawers-white__71925_PE187557_S4.jpg
aneboda-chest-of--drawers-white__71926_PE187558_S4.jpg
aneboda-wardrobe-white__71928_PE187560_S4.jpg
wydaja nam sie nawet nawet teraz tylko czekanie!!a to jest najgorsze;-)

reklama
kasia K-Z ja też wyszywam, ale obrazek dla małej, chce powiesić nad łóżeczkiem, jestem dopiero na początkiu, jak skończe to napewno się pochwale, a twoje wyszywanki sa boskie, bardzo dokładne :)

Ja zaczynam układać wszystko w komodzie, zamowilismy już łóżeczko o takie Zobacz załącznik 316496

kącik powoli się robi, jak już bedzie mniej wiecej wszystko na swoim miejscu to napewno wkleje fotki :)
Pościel mamy wybrana tylko zastanawiam sie nad kolorem, moze doradzicie?
kolory do wyboru:
Zobacz załącznik 316498Zobacz załącznik 316500Zobacz załącznik 316502

Mnie najbardziej podoba się łosoś. Krem przy poprzedniej dzidzi mi się szybko opatrzył i jest taki mdły. a dzidzia to ma mieć wesoło:)

Do góry