reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
Mój kącik jeszcze jest nie gotowy, na razie wszystkie rzeczy czekają gdzieś upchane. Ale za to mogę wam pokazać obrazki jakie wyszyłam do pokoju. Teraz szukam tylko kwadratowych ramek.
DSCF5757.jpgDSCF5758.jpgDSCF5759.jpgDSCF5760.jpgDSCF5761.jpg
DSCF5762.jpg

Olka no niestety :/ Pokój jeszcze niedostępny, bo walczymy z wilgotną ścianą wciąż, ale mężu twierdzi, że do końca tygodnia będzie zrobione, więc w weekend złożymy łóżeczko i wszystko postawimy na swoje miejsce :D Wtedy na pewno zrobię fotki!

ja to się w ogóle nie wypowiadam,bo nawet się jeszcze nie przeprowadziliśmy... dobrze ze termin mam na sam koniec marca

Kasia KZ- podzielam zdanie dziewczyn:) mas dziewczyno talent:)

Wierka- to spokojnie z tym pokojem- faktycznie macie jeszcze ciut czasu:)wiec zdarzycie sie jeszcze przeprowadzic:) tylko sie przy tym nie przepracowuj:)!!!;-);-)

reklama
Do góry