reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Dziękuje dziewczyny:zawstydzona/y:

Aga_cina :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niestety tym razem jeszcze jestem w polu, tylko kilka rzeczy upranych reszta w piwnicy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale jak sie tylko wykurujemy biore sie do roboty.
Musze przemeblowac sypialnie, a potem to juz z górki:-D
W styczniu planuje tez juz inne zakupy typu kosmetyki itd., chce miec juz spakowaną torbe:tak:
Jakos do mnie nie dociera ze to juz tuż tuż:-D

reklama
hehe... piękne zdjęcia z przygotowanej szafy :-) ... u mnie wszystko co mam mieści się w jednej szufladzie... jeszcze w opakowaniach i pudełkach...+ kilka siatek z ubrankami ... zawinięte jeszcze prosto ze sklepu:-) ot taka jestem przygotowana:-)

ja nie mam nic. no oprócz sukieneczki i 2 par bucików:)
jeszcze duuuużo czasu:) przy pierwszym dzieciaczku tez tak mowilam i jak mnie zaczęło zbierać w 8mym miesiącu i musialam juz sie bardzo oszczedzac to dopiero zaczęłam prać ciuszki, pieluszki, mama mi poprasowała.
teraz mam zamiar się zabrać w lutym/marcu:) nie wiem co kupować bo koleżanki mi obiecały co nie co.
zastanawiam się nad elektroniczną nianią. Mama mi mówi że skoro dwóch chłopaków wychowałam bez to po co mi teraz, ale w sumie z drugiej strony...coś kupić muszę skoro wózek, łóżeczko, pościele, huśtaweczki, laktator, podgrzewacz, wszystko mam!! to jest plus każdego kolejnego dziecka, bo przy pierwszym to mega wydatki....
a pościel i tak kupię:D jeszcze jedną.

anoli- super to wszytsko miałas przygotowane kołderke babcia czadowa uszyła:tak::tak: a córcia wprost prześliczna!!!!!!!!

A dziekujemy:zawstydzona/y:
Babcia teraz uszyła nam posciel juz w wiekszym rozmiarze, a do prezentu(kuchni) uszyła hani fartuszek i musze przyznac ze ładniejszego bym nie kupiła nigdzie:tak:

Załączniki

• STP68835.jpg
    STP68835.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry