reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

reklama
harsh bardzo ladna posciel dla synka , w jakim sklepie kupilas?? (ta niebiesko-czerwono-biala pasowala by Bartkowi do pokoju, bo takie ma kolory w nim)
Bartek ostatnio tez dostal posciel,ale to taka jaka sobie sam wybral z katalogu ;) wiec posciel z 'chuggingtown' ;) jeszcze chce z 'toy story' ;)
W sumie moglabym wybrac sama, jakas fajna,ale jak widze jak sie cieszy na widok poscieli z ciuchciami z ulubionej bajki to daje mu wolna reke,w koncu jego pokoj :-D

haras- cudne te posciele a ta w zwierzaczki rewelacyjna

ja to mam obsesje jesli chodzi o posciele firany zasłony ahhaha pełno tego w szafie mam i wciaz mało:szok:

Ja mialam fuksa, bo akurat mam u nich karte stalego klientai nabilam sobie tyle punktow, ze dostalam te vouchery... Ale ja mam tak jak Pinka- fioła na punkcie poscieli, kocy, kocykow, zaslon,dywanow itd...

Scarletka, w UK niby wszystko jest drozsze, ale powiem Ci szczerze, ze w PL nigdy by mnie nie bylo stac na takie rzeczy jakie kupuje tutaj..
A co do poscieli dla chlopcow, to ta np 7.99 (cos kolo 36zl?), a jakosciowo sa bardzo fajne.
Zobacz załącznik 296188Zobacz załącznik 296189

Ruda, jesli Bartek lubi Boba Budowniczego to jest promocja w argosie (tez 7.99, a byla wczesniej za 12), ja juz Olafowi zarezerwowalam, ba taka kiedys chcial... Nie zeby mi sie podobala w sumie...
Zobacz załącznik 296190

reklama
Do góry