Ja czasem mimo ze aukcja danej rzeczy jest skonczona to w tej aukcji wchodze w inne przedmioty sprzedajacego i wtedy nie ma problemu ze znalezieniem ponownie tego co nas interesuje,a poza tym to chyba sa producenci wiec pewnie ''na okragło'' sprzedaja.
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ja przyznam szczerze że troszkę ciuszków kupiłam... ale mam olbrzymie opory w kupowaniu dalszej części wyprawki ...nie chodzi o zapeszanie ... poprostu się BOJĘ i nie wiem od czego zacząć!!!!!!!!
kasiulka85
Fanka BB :)
hehe, rozumiem Futrzaczku ja się wzoruję na tej wyprawce co napisałaś w postach przynajmniej mam jakieś wytyczne bo tak to nic nie wiedziałam, co i ile tylko na czuja kupowałam
Cos takiego chce kupic mojemu szczesciu, zeby mialo w czym lezec w livingroomie
Zobacz załącznik 291636
Zobacz załącznik 291636
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ale to kochane :-)
aga_cina - ja polecam taki kosz czy kołyskę na pierwsze tygodnie/miesiące dziecka, wygodnie jest mieć je zawsze przy sobie a i małej istotce przytulniej w tym niż w wielkim łóżeczku! Kołyska stała przy naszym lóżku w nocy /jak już Wiki nie spał w środeczku/ a w dzien na kółkach wędrowała po całym domu - W. mało spał więc domagał się stałej mojej obecności
ale wy dziewczyny szalejecie z tymi pokojami meblami itp..... zazdrosze wam normalnie bo ja to szczerze mówiąc nie mam zadnego pomysłu pustka niesamowita moze mnie po swietach oswieci....................
taki koszyczek wiklinowy tez miałam dla Wiki i super sprawa jak dla mnie bo gdzie bylam ja tam i ja zabierałam bez problemu
taki koszyczek wiklinowy tez miałam dla Wiki i super sprawa jak dla mnie bo gdzie bylam ja tam i ja zabierałam bez problemu
futrzakowa
yea! to ja!
bardzo podobają mi się wiklinowe cacuszka dla maluszka:-) ale faktycznie...w pl sa b drogie
reklama
bardzo podobają mi się wiklinowe cacuszka dla maluszka:-) ale faktycznie...w pl sa b drogie
ile w polsce kosztują????
Podziel się: