reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

O matko!!!!!!! jaka cena- dla mnie za drogo. Jakbym miała tyle wydac na dwa zestawy to bym miała dla dziewczynek worek ubrań za to:) Ale zestawik śliczny- nie ukrywam:)

na prawdę to tak drogo za taki duży zestaw? bo z rego co widzę to zestawy 6el+ oscylują w granicy 200-300zł ... mówię o komplecie z pościelami, ochraniaczami, baldachimem, stelażem, moskitierą... czy mylę się i są tańsze?

reklama
na prawdę to tak drogo za taki duży zestaw? bo z rego co widzę to zestawy 6el+ oscylują w granicy 200-300zł ... mówię o komplecie z pościelami, ochraniaczami, baldachimem, stelażem, moskitierą... czy mylę się i są tańsze?
Powiem Ci tak- wszystko zależy od tego co potrzebujesz i gdzie się szuka:):) 6 el.to praktyczny zestaw a mi akurat więcej to nie trzeba bo takie dodatkowe głupotki wole sobie kupić osobno (zresztą już cześć mam). Poza tym podkreślę że ja muszę mieć dwa zestawiki:):) A jeśli chodzi jeszcze o te elementy to absolutnie nie chce baldachimu- moja siostra sie na to napaliła bo ślicznie wyglądało...ale tylko na chwile- nie dość ze ją to zaczęło wkurzać to zbierało się tam tyle kurzu że musiała to dzień w dzień trzepać!! Więc ja przy dwójce maluszków za baldachim dziękuje.... jeśli lato będzie ciężkie (w ilości komarów itp) to kupie taka dużą moskitierę siatkową w Ikea, żeby objęła dwa łóżeczka:) ale to się jeszcze zobaczy:)
A tu to co mi wpadło jakiś czasem temu w oko:)

**BABY-RAJ**6 elementowa pościel 135x100 PROMOCJA (1262296923) - Aukcje internetowe Allegro
Ala i As - Pościel 6-el 100x135 - Optymalny wybor (1254587171) - Aukcje internetowe Allegro
MAMO-TATO 6-CZ POŚCIEL 120x90 APLIKACJA SERCA (1263684303) - Aukcje internetowe Allegro
6-el ościel Do Łóżeczka AlmaBaby Promocja (1262352993) - Aukcje internetowe Allegro

Ja też dodałam! Zwłaszcza, że są tam komplety w paseczki i krateczkę, bez misiów, wróżek i innych takich wzorków, których wybitnie nie lubię. Najfajniejsza chyba ta pościel w fioletowe paseczki z aplikacją 2 serduszek. Miodzio!
Dzięki Milutek!

reklama
Do góry