reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

sliczne dziewczyny macie te loza dla maluszkow ;-) ja mam bardzo oryginalna jedna posciel jak dla chlopczyka... niebieska:) ale jeszcze bedzie misiowa smerfowa od babci Szymonka...sorki prababci:p

reklama
ja widze ze u was wszystko juz pieknie przygotowane ja jednak jestetm tylko na etapie pomalowanego pokoju;/lozeczko wybrane ale ne kupione dopiero kupimy po urodzeniu..ale reszta to juz wogole niewiem kiedy ...jakos zapomnialam o tym troszke....ale co tam damy rade aby wszytko bylo dobrze.....
ale przynajmniej moge poki co popatrzec na wasze piekne kaciki i moze uda sie troszku pomyslow siciagnac i potem u siebie wykorzytac hahahahhha;p

100_1257.jpg Kołyska na Hanusię , czeka niespodziewanie przywieźli znajomi po ich dzieciach, b. miła niespodzianka:tak:

Julia jak to nie macie łóżeczka??? A pościel, wanienka ubranka??? Nocoś chyba przygotowane na dzidzię???

Kasienka REWELACJA!!!
Takie niespodzianki to człowiek lubi nie? Jak to fajnie, że ludzie myślą o innych czasem :tak:

Marta słodki kącik nawet mnie sie milusio zrobiło i zachcaiło tam wleść

Cliford Kasieńka ahh zazdroszcze tych niespodzianek ja jeszcze nic od nikogo nie dostałam niech sie walą

Cliford a swoją drogą to suszarke do prania też musisz mieć taką samą jak ja?!:-D

reklama
Do góry