reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy pokoje swoim Maluchom

Ancia...lepiej dmuchać na zimne a czerwonego nigdy za wiele ;-)

Papciarku...nieeee to Ty masz taką jak ja ;-)

Kasieńka...Twoja kołyska równie mocno mi się podoba!!! ;-)

Dziękuję za pozytywne opinie ;-)

reklama
IMG_1024.jpgto i ja sie pochwale Lenkowym kącikiem i bryką

IMG_1021.jpgIMG_1022.jpgIMG_1023.jpgIMG_1025.jpgIMG_1026.jpg

Papciu slicznie to wszystko wyglada,tak ubrane i przygotowane ze malutka juz pewnie sie szykuje do wyjscia;)
hmmm moze moja nie chce wyjsc bo u niej w łozeczku jeszcze bajzel jest? moze musze chociaz ubrac przescieradełko i zawiesic karuzele?

Papciu ślicznie to wygląda
Niestety muszę was zmartwić, że gotowe pokoje nic nie pomagają... My mamy już gotowy od tygodnia, torba pozamykana na ostatni guzik, a jak widać ja jeszcze w dwupacku...

DSCN1681.jpgDSCN1683.jpgDSCN1682.jpgDSCN1679.jpgDSCN1678.jpg

Pokoik jest taki mały że ciężko zrobić mi zdjęcie więc są tylko takie jak widać. Więcej już w nim nic nie zmieniamy więc stwierdzam że jest gotowy;) tylko kołyska przejdzie do najszej sypialni i wózek jak będzie uzywany to też zniknie;)

reklama
Do góry