reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

reklama
DSC01688.jpg

DSC01689.jpg
A to moje dzieło to udało mi się wcisnąć do naszej sypialni było ciężko ale po kombinacjach mam wszystko pod ręką łóżeczko wciśnięte pomiędzy szafę i nasze łóżka a w rogu kącik do przewijania i wszystkie gadżety

asia śliczny pokoik a właściwie królestwo twoich księżniczek

Ostatnia edycja:
Gosia, piękny dzidizusiowy kącik :)

ja dziś na allegro zamówiłam te drewniane literki i misie do naklejania na ścianę, coś dzięcięcego musi się koniecznie pojawić w naszym surowym, szarym pokoju, jak tylko przyjdą i je rozlokuję na ścianie to cyknę fotkę :) nie mogę się doczekac.

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny
u nas tez narazie Kubus ma juz kupiona kołyskę, któraa stoi w salonie i na noc ja będe zabierac do naszej sypialni a później mam po dziewczynkach łózeczko turystyczne będzie stało obok sypialnianego łoża, po roku cgyba trzeba będzie kupic łózko pietrowe potrojne :szok::szok::szok:

Gosiu sliczny taki biały kochaniutki pokoik, wszystko juz takie ładne
karuzelke mielismy taka sama dla dziewczynek, super jest Milenka uwielbiała przy niej zasypiac

a tak sie prezentuje kołyska na tle zdjęcia w salonie :p

asia kołyska super ja z koleii miałam taką pzy zu ale po 4 m-cach musiałąm wymieniś na łóżeczko bo moja Zu tak rosła ale super się sprawdzała przedewszystkim jest bardzo estetyczna
Kota czekam na fotkę:-)

Zobacz załącznik 395902

Zobacz załącznik 395905
A to moje dzieło to udało mi się wcisnąć do naszej sypialni było ciężko ale po kombinacjach mam wszystko pod ręką łóżeczko wciśnięte pomiędzy szafę i nasze łóżka a w rogu kącik do przewijania i wszystkie gadżety

asia śliczny pokoik a właściwie królestwo twoich księżniczek

ślicznie i nawet karuzelka wisi juz:):)

Asia sliczny pokoik Twoich córeczek..

reklama
ale fajnie, macie już praktycznie wszystko gotowe i łóżeczka już stoją, a my nadal się hamujemy :-( i pilnujemy wyników badań zamiast się cieszyć i mieć frajdę z przygotowań.
ehh... przynajmniej stwierdziliśmy, że ryzyk fizyk i zamówiliśmy łóżeczko - będzie trzeba czekać około 6 tygodni na nie, ale mam nadzieję, że się nic nie wydarzy w tym czasie.

Do góry