reklama
kota-behemota
Q & H team
asia, cudownie urządzony pokoik
27012701
Mama Pysi
Gosia super ten kącik do przewijania, wszystko będziesz miała pod ręką.
kota-behemota
Q & H team
Gosia, piękny dzidizusiowy kącik
ja dziś na allegro zamówiłam te drewniane literki i misie do naklejania na ścianę, coś dzięcięcego musi się koniecznie pojawić w naszym surowym, szarym pokoju, jak tylko przyjdą i je rozlokuję na ścianie to cyknę fotkę nie mogę się doczekac.
ja dziś na allegro zamówiłam te drewniane literki i misie do naklejania na ścianę, coś dzięcięcego musi się koniecznie pojawić w naszym surowym, szarym pokoju, jak tylko przyjdą i je rozlokuję na ścianie to cyknę fotkę nie mogę się doczekac.
Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny
u nas tez narazie Kubus ma juz kupiona kołyskę, któraa stoi w salonie i na noc ja będe zabierac do naszej sypialni a później mam po dziewczynkach łózeczko turystyczne będzie stało obok sypialnianego łoża, po roku cgyba trzeba będzie kupic łózko pietrowe potrojne
Gosiu sliczny taki biały kochaniutki pokoik, wszystko juz takie ładne
karuzelke mielismy taka sama dla dziewczynek, super jest Milenka uwielbiała przy niej zasypiac
a tak sie prezentuje kołyska na tle zdjęcia w salonie
u nas tez narazie Kubus ma juz kupiona kołyskę, któraa stoi w salonie i na noc ja będe zabierac do naszej sypialni a później mam po dziewczynkach łózeczko turystyczne będzie stało obok sypialnianego łoża, po roku cgyba trzeba będzie kupic łózko pietrowe potrojne
Gosiu sliczny taki biały kochaniutki pokoik, wszystko juz takie ładne
karuzelke mielismy taka sama dla dziewczynek, super jest Milenka uwielbiała przy niej zasypiac
a tak sie prezentuje kołyska na tle zdjęcia w salonie
Zobacz załącznik 395902
Zobacz załącznik 395905
A to moje dzieło to udało mi się wcisnąć do naszej sypialni było ciężko ale po kombinacjach mam wszystko pod ręką łóżeczko wciśnięte pomiędzy szafę i nasze łóżka a w rogu kącik do przewijania i wszystkie gadżety
asia śliczny pokoik a właściwie królestwo twoich księżniczek
ślicznie i nawet karuzelka wisi juz
Asia sliczny pokoik Twoich córeczek..
reklama
malamrowka1100
Fanka BB :)
ale fajnie, macie już praktycznie wszystko gotowe i łóżeczka już stoją, a my nadal się hamujemy :-( i pilnujemy wyników badań zamiast się cieszyć i mieć frajdę z przygotowań.
ehh... przynajmniej stwierdziliśmy, że ryzyk fizyk i zamówiliśmy łóżeczko - będzie trzeba czekać około 6 tygodni na nie, ale mam nadzieję, że się nic nie wydarzy w tym czasie.
ehh... przynajmniej stwierdziliśmy, że ryzyk fizyk i zamówiliśmy łóżeczko - będzie trzeba czekać około 6 tygodni na nie, ale mam nadzieję, że się nic nie wydarzy w tym czasie.
Podziel się: