reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

Mła strasznie Ci dziękuję! profesjonalizm pełną gębą :) coś poczaruje w takim razie i pokaże efekt końcowy. Jeszcze raz bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ!!

reklama
kurcze dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę tej możliwości poszalenia z urządzaniem kącika dla maluszka, my póki nie jesteśmy na swoim to mamy jedynie łóżeczko wstawione w naszym pokoju :( ścian nie pomalujemy na żadne szalone dziecięce kolory, zresztą i tak jakoś w lutym przemalowaliśmy ściany z żółtego na jasny szary, nad łóżkiem mamy wielki plakat z filmu Pulp Fiction :D no bardzo dziecięco, nie powiem hehe... a łóżeczko stoi przy oknie dachowym, pod skosem, myślałam, że może na tym skosie ponaklajemy takie gwiazdki, które świecą w ciemności, sama nie wiem, mało możliwości mamy niestety, nie mogę się za to doczekać aż w końcu przeprowadizmy się na swoje i będę urządzała wszystko jak tylko mi się zamarzy, no ale to jeszcze ok rok czekania :(
kota mam to samo zazdroszczę bo ja też narazie tylko łóżeczko i to wstawione do naszej sypialni

Ale od następnego tygodnia się borę i zrobie chyba jakiś kącik dla małego u nas w sypialni to wkleje fotki co mi się udało

żabciu dopiero terazprzeczytalam o tych literkach, jak tylko znajde ta laske to wkleje namiary:) miala fajna oferte a cenowo wydaje mi sie ze podobnie jak kazdy , wybralam ja dlatego ze tylko ona wtedy miala takie grube wygladaja jak przestrzenne.
Teraz mlodego bedziemy przenosic hih razem z iterkami:)
Izi to nasz pokoj-sypialnia ale kolorek juz 3 lata sobie lezakuje na scianie i mi sie przejadl no i juz brudny itp wiec bedziemy zmieniac.

Eh już czas niedługo wziąć się za pokoik :)
Chciałabym pomalować pokój na jasny róż lub na kremowy. Jeszcze nie jestem do końca zdecydowana. Też będę zawieszać literki z imieniem. Tutaj można bez problemu kupić je w sklepie :D
Łóżeczko proste białe. Pościel w kolorze uniwersalnym, beże, zielenie itp.
I jakieś fajne firanki dla dziewczynki :)
Myślę że w listopadzie już będziemy mieli pokój gotowy :) Dodam wtedy fotki :)

literki kupiłam u uzytkowanika
woowi

ale widze ze teraz nie ma nic wystawionego wiec nie wiem czy jeszcze sprzedaje swoje wyroby,
teraz takie jak my mamy znalazłam jedynei u jednego użytkowanka wszyscy pozostali mają drewniane lub cienkie literki, pieknę oczywiscie , ale ja i tm razem chyba wybiorę te grube, pieknie przestrzennie sie wyrozniaja. tutaj podaje linka
-woowi- BAJKOWE LITERKI 16 cm IMIĘ DZIECKA NOWE (1828072838) - Aukcje internetowe Allegro

oo co więcej teraz dopiero widzę w linku ze nazwa uzytkownika u ktorego ja kupowalam jest:0 pewnie zalozyla sobie laska dodatkowe konto:)

Dziewczyny ja moge wstawic fotke pokoju moich ksiezniczek jeszcze chłopaka im tam będe musiała zamontowac przynajmniej póki dzieci nie podrosną

asia śliczny pokoik mają Twoje dziewczynki :))
zabcia ja również nie mogę się doczekać urządzania kącika dla naszego szkraba ale z tym to muszę poczekać aż M wróci do PL

reklama
Do góry