reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik, pokoik dla naszego maleństwa :)

Sergi śliczne są te literki :-)

Izi może i Kubuś Puchatek jest przereklamowany ale fajny, ja myślałam że w pokoiku dam jakiś akcent z tej bajki ale mój chrześnik ma pokój urządzony z obrazkami i innymi z Kubusia więc nie chce żeby było że małpuję =/

reklama
Żabcia bez przesady ;-) z takim myśleniem wychodzi na to, że pół kuli Ziemskiej małpuje :-p ;-) Moim zdaniem najważniejsze jest to, żeby Wam się podobało i Maluszkowi, co komu do tego, co mam na ścianach? A gdybyś Ty pierwsza urodziła Brzdąca i zobaczyła rok później u innej koleżanki motyw Kubusia Puchatka na ścianach, to też byś pomyślała, że małpuje? :sorry: ;-)

Salsik, Ty to masz trochę przewalone - musisz kupować 2 razy więcej literek i wszystkiego. Ale za to masz dwa razy więcej do kochania, a tego nie da się przeliczyć na żadną kasę! :)

Salsik, Ty to masz trochę przewalone - musisz kupować 2 razy więcej literek i wszystkiego. Ale za to masz dwa razy więcej do kochania, a tego nie da się przeliczyć na żadną kasę! :)
:-)damy radę,najwyżej w ramach oszczędności zmienimy opcje imion dla naszych dziewczynek i będzie np.NEL i ULA,albo ALA i ELA hihihi. Ta ciąża bliźniacza to jest przeze mnie wymodlona,wymarzona,wyafirmowana i w ogóle.....:-)

reklama
a (530).jpgmoj Kamil ma takie literki:) są dość grube takie piankowe, fajne przestrzenne no a jesli chodzi o wzor i kolory to oczywiscie był moj wybor, teraz tez małej chce zamowic ale to juz blizej grudnia:) bo poki co planuję malowanie wszystkich pokoi i nei wiem co, gdzie i jak jeszcze bezie zrobione, a poza tym po co maja lezec:).

Do góry