reklama
tusiekn
Fanka BB :)
Magdusiek ja mam takie samo wrazenie co do poscieli z ikei:-) ale dla Natka juz jest za mala ta kolderka i wlasnie szukam czegos, i chodzi mi o to czy sama koldra gatunkowo jest dobra z ikei? chcialabym taka wlasnie jak mial do lozeczka tylko ze u nas ikei nie ma, najwyzej bede musiala po wypelnienie jechac do K-owa;-)
Magduś,no własnie ,jak te maluchy szybko rosna.
mam pytanie.niedługo zabieram się za remont pokoi dzieci. planuję kupić Nadulce nowe łóżko i zastanawiam sie nad tymi z ikea- konkretnie nad
lub
tylko bialo jakoś mi się nie komponuje do mebli.
mam pytanie.niedługo zabieram się za remont pokoi dzieci. planuję kupić Nadulce nowe łóżko i zastanawiam sie nad tymi z ikea- konkretnie nad
tylko bialo jakoś mi się nie komponuje do mebli.
reklama
kasiu takie białe łózka z ikei ale dorosłe maja moje siostry . są ładne, choć mi się wydaje ze to musi być odpowiednie wnętrze, bo trochę szpitalnie wygladają w pokoju zwykłym. a to sosnowe podoba mi się szalenie, gdyby nie to ze tymek bardzo chciał mieć takie z elmo kupiłabym mu to właśnie. ale planuję takie dla zośki. poza tym w razie czego można je sobie dowolnie pomalowac i wpasować do pokoju. tymkowi bardzo podobao sie malowanie szafy, podejrzewam, ze teraz malowałby już sam :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: