reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

Małgosiu ślicznie urządziłaś kącik dla synia :)

A fotel do karmienia mam identyczny, nawet kolor ten sam ;D Mówię Ci spraswdza się rewelacyjnie :) :)

reklama
Doxa,
A wcale na taki wygodny nie wygląda. Chciałam inny, "bardziej fotelowy", ale Jachu mnie w niego wsadził i juz nie chciałam wstawać.
Rodzice są tak nim zachwyceni, że w tym tygodniu tez sobie kupują.
Fajnie, że sie trochę buja. Ola tez zachwycona, szczególnie kolorem ;)

Ja mam taki fotelik u rodziców i go bardzo lubię. Pamiętam, że jak chciałam kupić fotel to nikt nie spodziewał się, że akurat taki jest wygodny. popieram! :)

super urzadzone malgos warto nam bylo tyle czasu cuekac na zdjecia ;)
To lozeczko z Drewexu tez mi sie bardzo podobalo - ale w koncu wybralismy inne pasujace do naszych mebli w sypialni.
U nas tez fotel sie zmiescil, tez sie lekko buja i obraca, jak posprzatam do konca kacik.....( bez ubierania poscieli, bo to za jakies 2 tygodnie najwczesniej) tez chetnie Wam pokaze jaki my rozwiazalismy kwestie umwblowania ;)

Kochane,
Bardzo Wam dziękuję. Staralismy się! :)
Co do paroci, to przez Kaszu! Zakupiona wraz z fotelem w ubiegły piatek. Jak sie będzie hodowac zobaczymy :)

reklama
Do góry