reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Doxa,
A wcale na taki wygodny nie wygląda. Chciałam inny, "bardziej fotelowy", ale Jachu mnie w niego wsadził i juz nie chciałam wstawać.
Rodzice są tak nim zachwyceni, że w tym tygodniu tez sobie kupują.
Fajnie, że sie trochę buja. Ola tez zachwycona, szczególnie kolorem
A wcale na taki wygodny nie wygląda. Chciałam inny, "bardziej fotelowy", ale Jachu mnie w niego wsadził i juz nie chciałam wstawać.
Rodzice są tak nim zachwyceni, że w tym tygodniu tez sobie kupują.
Fajnie, że sie trochę buja. Ola tez zachwycona, szczególnie kolorem
Orzech
super urzadzone malgos warto nam bylo tyle czasu cuekac na zdjecia
To lozeczko z Drewexu tez mi sie bardzo podobalo - ale w koncu wybralismy inne pasujace do naszych mebli w sypialni.
U nas tez fotel sie zmiescil, tez sie lekko buja i obraca, jak posprzatam do konca kacik.....( bez ubierania poscieli, bo to za jakies 2 tygodnie najwczesniej) tez chetnie Wam pokaze jaki my rozwiazalismy kwestie umwblowania
To lozeczko z Drewexu tez mi sie bardzo podobalo - ale w koncu wybralismy inne pasujace do naszych mebli w sypialni.
U nas tez fotel sie zmiescil, tez sie lekko buja i obraca, jak posprzatam do konca kacik.....( bez ubierania poscieli, bo to za jakies 2 tygodnie najwczesniej) tez chetnie Wam pokaze jaki my rozwiazalismy kwestie umwblowania
L
Lucky
Gość
Małgosiu muszę Cię zdecydowanie pochwalić, super wam wyszedł pokoik..i ta poproć taka śliczna...
malgosia_76
Kochane,
Bardzo Wam dziękuję. Staralismy się!
Co do paroci, to przez Kaszu! Zakupiona wraz z fotelem w ubiegły piatek. Jak sie będzie hodowac zobaczymy
Bardzo Wam dziękuję. Staralismy się!
Co do paroci, to przez Kaszu! Zakupiona wraz z fotelem w ubiegły piatek. Jak sie będzie hodowac zobaczymy
L
Lucky
Gość
Małgosia jak na razie poproć wygląda super, moja ostatnio podupadła na zdrowiu, ale już wraca do siebie
malgosia_76
Lucky,
Ona ma 3 dni. Więc chyba bardzo musiałbym sie starać, żeby zdechła! ;D
Ona ma 3 dni. Więc chyba bardzo musiałbym sie starać, żeby zdechła! ;D
reklama
A
Anja26
Gość
Malgosiu pokoik super, taki jasniutki! Dzidzi napewno bedzie w nim szczelsiwe.
Podziel się: