reklama
A
Anja26
Gość
Malgosoiu aha, ceny tragiczne, dlatego mialam nie kupowac. Ale na szczescie dostalam od mojej mamy znajomej, jej dzieci juz maja 3 i roczek, takze ona juz go nie potrzebowala.
M
MALENSTWO 33
Gość
MOJ MAZ DZIS WRACA WCZESNIEJ Z PRACY WIEC NIE WIE ZE CZEKA JEGO TROSZKE PRACY W DOMKU W KONCU TRZEBA USZYKOWAC KACIK DLA NASZEGO SKARBA BO CORAZ BARDZIEJ JEJ SPIESZNO NA TEN SWIAT
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Małgosiu - bardzo podoba mi się kącik Twojej dzidzi. Super to wszystko poukładaliście :-) Ja też marzyłam o fotelu niestety w sypialni już się nie zmieści, a do innego pokoju nie chcę dzidzi w nocy przenosić, zresztą jak narazie karmię na leżąco :-) - ciekawe jak pójdzie na siedząco ...
malgosia_76
Fanka BB :)
Ja chyba niigdy nie karmiłam na leżąco. Jak Ty to robisz???
malgosia_76
No właśnie. Zastanawiam się, jaką akrobację Jolik uskutecznia???
Doxa
Małgosiu, Ty leżysz na boku, dzieciątko brzuszkiem do Ciebie też na boku (albo na Twoim ręku, albo bezpośredni na łóżku - są 2 techniki) i dostaje pierś tę od materaca (nie wiszącą z góry ). Na pewno w szpitalu zaraz po porodzie, a zwłaszcza po cesarce będziesz karmic na leżąco
Przy mojej ilości mleka połowa wylewała się w tej pozycji, zwłaszcza jak przysnęłam o co nie trudno leżąc ;D, dlatego ja karmię na siedząco.
Przy mojej ilości mleka połowa wylewała się w tej pozycji, zwłaszcza jak przysnęłam o co nie trudno leżąc ;D, dlatego ja karmię na siedząco.
malgosia_76
Technik karmienia nikt mnie nie uczył, ale czy karmienie na leżąco nie jest trochę nibezoieczne dla Małego. Mam na mysli, to, że leżąc łatwiej mu się chyba zachłysnąć??
reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Malgosiu - dokładnie uprawiam tę technikę jaka podała Doxa. Nazywa się "spod pachy" :-) i jest jak najbardziej bezpieczna dla maleństwa, które leży na boczku. Wczoraj próbowałam na siedząco i muszę przyznać, że nawet mi wychodziło :-)
Podziel się: