reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

eee tam będzie Ci ładnie rosła..okurat tam nie masz dużo światła, poprotki lubią właśnie mnej..prezentuje sie cudnie...
nie zapominaj o podlewaniu, bo mi sie trochę ostatnio zapomniało, jakoś mi z głowy wyleciało.

reklama
Małgosiu przede wszystki gratulacje ze wstawionych zdjec ;) Cały czas narzekałaś ze tylko Jachu itp. A tu prosze bardzo...
Kącik bomba !!! Podpytam o fotel - czy to Ikea czy cos innego ? Widziałam podobny w Ikei i chyba go zakupię, bo inaczej bede karmic na dywanie hihihi

No jak mowa o fotelach to wam pokarze swoj. Wsumie mialam nie miec fotelu, bo u nas sa tragicznie drogie, za taki fotel trzeba dac $500 min. Ale na szczescie dostalam w prezencie. Sadze ze bedzie mi w nim wygodnei karmic niunie.

Dziewczyny super macie pourządzane kąciki dla dzieciaczków. :) :) :)
U mnie niestety fotel sie nie zmieści. :(
Też widziałam takie jak u Małgosi w IKEI, nawet Jarek chciał kupić ale dobrze że tego nie zrobiliśmy bo po wstawieniu łóżeczka nie ma już miejsca. :(
Będę Niunie karmic na kanapie............. ;)

.... i tym sposobem nie musze nikogo przekonywać, iż dokonalismy właściwego wyboru. Koleżanki, zrobią to za mnie.
Dodam tylko, że ów fotel nie kosztował 500 $.

reklama
Do góry