reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urządzamy kącik dla naszego skarba.

oooo, ja też bym rodziców nie zniosła w pobliżu... ani jednych, ani drugich...

babcie niestety musze, ale to pojedyncza sztuka, wiec jest jako-tako... jak się zaczyna za bardzo wymadrzać, to dostaje opierdziel i jest spokój na jakiś czas... ;)

reklama
No ja moja mamcie tez czasami musze ustawic - wkurza jak za czesto ja widze ;) Ale na tesciowa niestety nie mozna, wiec jak do mnie mowi to udaje niekumata i opozniona i tylko sie usmiecham i zachowuje cisze ;) Ale jak mi sie tu zwali po porodzie i bedzie oczekiwala obslugi to wywale na zbity pysk! >:D

Vertigo - mam pytanie. Oglądałam kącik Twojego maluszka i wpadła mi w oko ta komoda z czterema szufladami. Szukam czegoś podobnego - możesz mi zdradzić gdzie ją kupiłaś?

Ja wolałabym mieszkać w domku, szczególnie jeżeli ma się niereformowalnych sąsiadów (palą papierosy na balkonie i zrzucają niedopałki). Ale jakoś w totka nie mam szczęścia, a jak miałam okazję zgarnąć 100 000 to podjęłam inną decyzję :( No cóż - trzeba lubić to, co się ma ;)

Karen - serdeczne dzięki za informację. Ze mnie to gapa to potęgi - katalog Ikei mam, ale spojrzeć nie ma kiedy :-). Dzięki !

Joliku! Faktycznie w Ikei, ale zadna to rewelacja, bo drena w tym malo - tylko stelaz, a cala reszta jest z plastiku (faktura przypomina toto taki karton falisty w srodku). Dosc duzo sie miesci, za ta cene na pewno warto kupic, a i nie szkoda pozniej wywalic (u mnie to byl podstawowy warunek, bo kacik Bobkowy w sypialni i narazie nie ma pomyslu na dzieciecy pokoj - nie wiadomo czy sie komoda bedzie komponowac ;) a taka to sie wywali do garazu albo do piwnicy i z glowy ).

reklama
Vertigo - cena , powiem szczerze bardzo atrakcyjna. Niestety sprawdziłam w katalogu wymiary i muszę sobie tę komodę wybić z głowy :-) nie zmieści się. Jest za duża :-(

Do góry