reklama
anian
Fanka BB :)
Pytia, śliczny ten Twój mężczyzna...zazdroszczę, że masz go już obok a nie w środku...Ale ze swoim Maleństwem się dogadałam co by się nie spieszyło na świat.... ;D
A Ty teraz to EXPERT od porodu jesteś...czasu i cierpliwości w odpowiadaniu na nasze pytania ;D
A Ty teraz to EXPERT od porodu jesteś...czasu i cierpliwości w odpowiadaniu na nasze pytania ;D
sylwia532
pytia ty zakladaj ino "watek foteczkowy" w koncu jestes pionierka
JASIU jest przeslodki i jaki kudlaty sliczny sliczny i te wloski(a napisz w wolnym czsie czy mialas zgage-czy przesad z wloskami sie sprawdzil )
kurcze ale zazdroszcze
JASIU jest przeslodki i jaki kudlaty sliczny sliczny i te wloski(a napisz w wolnym czsie czy mialas zgage-czy przesad z wloskami sie sprawdzil )
kurcze ale zazdroszcze
benita_29
Marcowa mama 2006
Boze!A takie dlugie i czarne wlosy to prawdziwa zadkosc u noworodkow!Pytia,urodzilam fotomodela prawdziwego! ;D
pytia
Sylwia, miewałam zgagę, ale niespecjalnie często. Nawet nie wiedziałam, że jest taki przesąd Fakt, Jaś ma bujną czuprynkę. W szpitalu nie mogli się nadziwić. Przy wypisie położna się śmiała, że nie trzeba sprawdzać tożsamości noworodka, bo drugiego takiego kudłatego na oddziale nie ma
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Pytia, jaki słodki ten Wasz synuś :. Ja też chcę już mieć swojego szkraba przy sobie....
K
kasiula matula
Gość
Pytia maluszek cudowby a mozesz napisac coś o pepuszku ?
odpadł mu juz kikutek bo na zdjeciu jakoś to dziwnie widac??
odpadł mu juz kikutek bo na zdjeciu jakoś to dziwnie widac??
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Pytia, śliczny chłopczyk!!!
Oczywiście popłakałam się przy czytaniu i oglądaniu zdjęć :-)
P.S. Teraz to chyba wszystkie Ci zazdrościmy, że już go masz przy sobie :-)
Oczywiście popłakałam się przy czytaniu i oglądaniu zdjęć :-)
P.S. Teraz to chyba wszystkie Ci zazdrościmy, że już go masz przy sobie :-)
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
No to umieściłam - to takie zupełnie pierwsze, przy informacjach o Jasiu :-)pytia pisze:Catherinka, oczywiście bardzo będę sie cieszyć, jeśli umieścisz zdjęcie Jasia na liście