reklama
pozazdrościłam wszystkim że już żyją roczkiem dzidzi albo maja go za sobą no i ruszyłam do przygotowań
butla z helem zamówiona balony też girlandy dowiozą gotowe wieć spoko dziś wypiszę i wyślę w końcu zaproszenia. jeszcze muszę domówić wielkie dmuchane zwierzaki aby stały i pilnowały Szymonkowych prezentów. pretardą zajmnie się mążjedna a pożądna z konfetii zrezygnowałam bo Szymek pewnie je tylko zje
no to mamy 23 dni przygotowań ale ja wolę mieć wszystko zaklepane a nie na ostatni dzwonek
no impra sie niesamowita szykuje...
my tez skromniej....chcialam balonikow tylko troszke i serpentynki powiesic ale zobaczymy jak to bedzie...
ja bym chciała wkoncu zobaczyc zdjecia ;-)
chociazby z tej megaaaaa imprezy bo jakos przestaje CI wierzyc
Ciagle słysze tylko co kupujesz albo co Szymek dostanie sumując FORUM SłUZY CI DO TEGO ABY SIE PRZECHAWLAć
Sory ale takie odnosze wrazenie (i to nie tylko JA) po Twoich postach
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
agusia nie ładnie z twojej strony sorry,ale musiałam to napisaćja bym chciała wkoncu zobaczyc zdjecia ;-)
chociazby z tej megaaaaa imprezy bo jakos przestaje CI wierzyc
Ciagle słysze tylko co kupujesz albo co Szymek dostanie sumując FORUM SłUZY CI DO TEGO ABY SIE PRZECHAWLAć
Sory ale takie odnosze wrazenie (i to nie tylko JA) po Twoich postach
agusia9915
Matka wariatka
ze ,co ? ze pisz to co mysleagusia nie ładnie z twojej strony sorry,ale musiałam to napisać
reklama
agusia9915
Matka wariatka
spokojnie one sa na diecie ;-)
Podziel się: