reklama
agusia9915
Matka wariatka
a ja zamowiłam wczoraj torta z bitej smietany 2KG w kształcie serce ale nie z kubusiema a w KUBUSIU;-)
agusia9915
Matka wariatka
\mleko w puszce jak ugotujesz (zmknietej) przed otworzeniem MUSI wystygnacale kalorii to pewnie ma nieźle
Nuśka czy mleko z puszki jest sztywne ? bo ja daje zawsze kostkę masła może nie potrzebnie aha a próbowałaś może robić z tej gotowej puszki o smaku krówki lub orzechowym
jest to sztywny karmel wiec maslo nie potrzebne
agusia9915
Matka wariatka
ja probowałm to mleko krowkowe gotowe ale moim zdaniem ma inny smak
agusia9915
Matka wariatka
ja tez chciałam na łatwizne i taniej
ja mam gaz butlowy a nie ziemny
mysia23
mama dwójeczki
ja tez chciałam na łatwizne i taniej
no ja też ;-)
A ja czasem gotuje i samo zjadam...i mam kuchnie na prund
Caly dzien mnie nie bylo dlatego teraz dopiero Gosiu przeczytalam Twoje pytaniapo zagotowaniu musi byc sztywny ten karmel.....<hihi na chrzciny jak gotowalam to mi nie zabardzo wyszlo sztywne bo gotowalam 2 godziny ale bez wodywyparowala i nie dolalam hehe.....>.
Ale widze ze Agusia juz wszystko poweidziala......ja masla nie dodaje bo smak by sie zmienil i to bardzo....taki karmelek jest wystarczajaco pyszny;-) a tych gotowych nie kupowalam, ale jadlam u tesciowej i nie zabardzo mi to podchodzilo
Ale widze ze Agusia juz wszystko poweidziala......ja masla nie dodaje bo smak by sie zmienil i to bardzo....taki karmelek jest wystarczajaco pyszny;-) a tych gotowych nie kupowalam, ale jadlam u tesciowej i nie zabardzo mi to podchodzilo
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
pozazdrościłam wszystkim że już żyją roczkiem dzidzi albo maja go za sobą no i ruszyłam do przygotowań
butla z helem zamówiona balony też girlandy dowiozą gotowe wieć spoko dziś wypiszę i wyślę w końcu zaproszenia. jeszcze muszę domówić wielkie dmuchane zwierzaki aby stały i pilnowały Szymonkowych prezentów. pretardą zajmnie się mążjedna a pożądna z konfetii zrezygnowałam bo Szymek pewnie je tylko zje
no to mamy 23 dni przygotowań ale ja wolę mieć wszystko zaklepane a nie na ostatni dzwonek
butla z helem zamówiona balony też girlandy dowiozą gotowe wieć spoko dziś wypiszę i wyślę w końcu zaproszenia. jeszcze muszę domówić wielkie dmuchane zwierzaki aby stały i pilnowały Szymonkowych prezentów. pretardą zajmnie się mążjedna a pożądna z konfetii zrezygnowałam bo Szymek pewnie je tylko zje
no to mamy 23 dni przygotowań ale ja wolę mieć wszystko zaklepane a nie na ostatni dzwonek
Podziel się: