reklama
3-BIT
10 paczek herbatników (takich podwójnych)
2 mleka w puszce słodzone
0,5 l. mleka
1 kostka KASI
1l. kremówki
4 łyżki cukru
4 śmietan fixy
1 czekolada
2 budynie śmietankowe
0,5 l. mleka
1 kostka KASI
1l. kremówki
4 łyżki cukru
4 śmietan fixy
1 czekolada
2 budynie śmietankowe
Mleko w puszce (zamknięte) gotować 2,5 godziny.
2 budynie zagotować w 0,5 l. mleku + 4 łyż. cukru
Po ostygnięciu utrzeć z Kasią. Kremówkę ubić z 4 śmietan fixami.
Herbatniki wyłożyć na blachę na to karmel z puszki, znowu herbatniki, potem masa budyniowa, herbatniki i na koniec ubita śmietana kremówka. Całość posypać potartą czekoladą.
2 budynie zagotować w 0,5 l. mleku + 4 łyż. cukru
Po ostygnięciu utrzeć z Kasią. Kremówkę ubić z 4 śmietan fixami.
Herbatniki wyłożyć na blachę na to karmel z puszki, znowu herbatniki, potem masa budyniowa, herbatniki i na koniec ubita śmietana kremówka. Całość posypać potartą czekoladą.
Smacznego:-)
mysia23
mama dwójeczki
mysia, twoja mama ma rację, po co miasz się denerwować, jeżeli nigdy torta nie robiłaśNo, ja do debiutantek nie należę, bo moja starsza pociecha, dmuchała wielokrotnie świeczki z tortów mojego autorstwa, ale pamiętam, że pierwszy raz też się bałam, czy będzie smakował. Do tego dochodzą jeszcze inne stresy związane z roczkiem, więc po co sobie dodawać
Miśka ja już niejednokrotnie piekłam torcik, ale od dwóch lat jakoś zaprzestałam i możliwe, ze mi nie wyjdzie..
3-BIT
10 paczek herbatników (takich podwójnych)
0,5 l. mleka
1 kostka KASI
1l. kremówki
4 łyżki cukru
4 śmietan fixy
1 czekolada
2 budynie śmietankowe
Kasiad albo lil kate potrzebuje jednej z was, wystarczy kosteczka....;-);-);-);-);-)
Ja Ci mogę oddać duuuużo więcej. A Lil kate, to by daj spokój, ona chyba w ogóle tłuszczu nie ma ;-)Kasiad albo lil kate potrzebuje jednej z was, wystarczy kosteczka....;-);-);-);-);-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ale ten mój Kubuś popularny,hi,hi.ja tez dzisiaj zamowilam na niedziele ma byc ze zdjeciem Kubusia ;-)
reklama
rozalka biznes otwieraj i sciagaj jakis procent z kazdego tortu z kubusiemAle ten mój Kubuś popularny,hi,hi.
Podziel się: