reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
co w tym złego, że ktoś jest szczery i pisze to co myśli???
o jejku po co tyle pytań,przeprosiłam ,wyjaśniłam i jest mi wstyd teraz :zawstydzona/y:,ale po co to rozwijać:-(
zaraz wyjdzie z tego nie potrzebna dyskusja ,a ja tego bym bardzo nie chciała

moze to i tak wyglada wiec ogranicze pisanie ok???? ale to jest jedyne dziecko w rodzinie i pewnie długo innego nie będzie bo inni maja kłopoty by mieć dzidzię wiec wszystko idzie dla Szymka- może to źle ale tak jest.
a co do helu może ktoś powie szaleni ale zwyczajnie zamawiamy go na firmę a Szymek fartem z niego skorzysta petarda to chyba nie jakieś mege wyskok każdy je miał na sylwestra ( przecież nie będziemy robić pokazu tylko jeden strzał i po wszystkim) a dmuchane zabawki nie są mega drogie i starczą na inne imprezy jedna po 25 zł na allegro.
więc nie widzę przechwalania wystarczy pomysł allegro i gotowe. a zdjęcia zamieszczę napewno bo to będzie wielki dzień w naszej rodzinie.

i wcale nie jestem zła bo cenię szczerych ludzi i to BARDZO tylko nie pomyślałam że mogę kodoś tym denerwować.
PRZEPRASZAM
dużo rzeczy robie też sama z kolorowych papierów wystarczy pomysł i gotowe
linki do dekoracji:
BALONY CYFERKI - wielkie! (prawie 1m!) (299886872) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy opcja z helem 75,00zł
Scooby Doo, Skubi - wielki, zabawki nadmuchiwane (304077583) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ŻYRAFA GIGANT - zabawki nadmuchiwane (302721521) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BALONY 35cm Kubuś Puchatek Osiołek itd.,urodziny (301721544) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
LAMPIONY do dekoracji pokoju, nad:stół, łóżko (304164467) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a i tak najważniejszy jest uśmiech takich promyczków prawda??!!

jeszcze raz przepraszam kolejny raz wypowiem się jak zamieszczę zdjęcia więc prawie za miesiąc ok?!:tak:

ja wcale nie powiedziałam ani nie napisałm ,ze kupijesz za duzo Szymkowi
tylko forma wypowiadzi mi nie pasowała:baffled:
ale Karole ja nie widze twoich postów na innych watkach za wiele :sorry2:
wiec mam prawo przypuszczac ,ze oprócz ..zakupów, prezentów i teraz akcji roczek nie masz nic do powiedzenie NAM jak to woli MI
jak mozesz umiesc czasem zdjecie rzeczy ktora tak opisujesz bedzie nam / mi łątwiej uwierzyc . wyobrazic o czy piszesz :tak:
i tu wcale nie pije do tego co napisałas o roczku Szymka
to nie moja sprawa na ile i gdzie wyprawiasz go
to najwazniejszy dzien w zyciu po za chyba narodzinami i osiemnastką dziecka
widomo rodzice zaangazowani i szczesliwi

pewnie dlatego że jak juz tak siedze z Szymkiem w domu to jak wyjde to rozrywka to zakupy i może dlatego tyle tam piszę. ale z tego co mi wiadomo to umieszczam i linki i zdjęcia no ale chyba zaczerwienionej pupy Szymka nie muszę umieszczać wystraczy że poporisiłam o rady jak mu pomóc?:rofl2:

reklama
Do góry