reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tak myślę, żeby odświeżyć ten wątek, to może będziemy tu wrzucały jakieś pomysły;-) Bo ja ostatnio, jeżeli chodzi o pieczenie, to nie mam inwencji twórczej
Wolfia robiłas ten torcik kolorowy ? http://mojewypieki.blox.pl/2011/09/Teczowy-tort-rainbow-cake.html bym zrobiłabym Emilce do przedszkola ale mi się tak strasznie nie chce i chyba gotowy zamówię ...
ale planuję ten tort z barbie dla Emilki i główkę małpki Georga dla Domelka masy na tort to ja gotowe zamówiłam nie mam czasu na bawienie się jeszcze w to hihi ;-)
ale zastanawiam się nad środkiem co dodać ;-)
ale planuję ten tort z barbie dla Emilki i główkę małpki Georga dla Domelka masy na tort to ja gotowe zamówiłam nie mam czasu na bawienie się jeszcze w to hihi ;-)
ale zastanawiam się nad środkiem co dodać ;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Gosiu ten tort to planowałam zrobić w listopadzie mojemu O. na urodziny, ale wtedy smutne zdarzenie wykluczyło zrobienie przyjęcia, więc zrezygnowałam i z tortu Ale może teraz bym zrobiła Muszę pomyśleć, bo w sumie to nie chce mi się piec dwóch tortów, bo nie będzie tego komu jeść, więc kombinuje nad jednym wspólnym, ale takim, żeby im obu się podobał;-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia ja tort bede przekładała taka masą truskawkowa jak tu jest w przepisie Tort samochód Hubek uwielbia wszystko co truskawkowe :-)
Rosmerta ja chciałam zrobić taki ze śmietana z dżemem jagodowym i nie wiem chciałabym coś co będzie dość sztywne bo nie wiem jak mi to nakładanie masy pójdzie ;-)najwyżej jak się wszystko rozjedzie to powstanie coś innego
Hoho widzę ze dziewczyny na słodziutko robicie.....Rosmerta ten krem truskawkowy wyglada przepysznie mniam mniam
Ja robię dla Julci taki Tort z masą cukrową - Przepis myśle ze taki srodek bananowy troszke zniweluje ta strasznie slodka mase cukrowa
Julcia zatwierdzila ze chce bananki hihi. Plany sa zobaczymy tylko co z tego wyjdzie
Rosmerta a ja wlasnie teraz robie z tej stronki co podałas babke ziemniaczana....pachnie pieknie ...zobaczymy jak smakuje ale niestety za jakies 50 min.
Ja robię dla Julci taki Tort z masą cukrową - Przepis myśle ze taki srodek bananowy troszke zniweluje ta strasznie slodka mase cukrowa
Julcia zatwierdzila ze chce bananki hihi. Plany sa zobaczymy tylko co z tego wyjdzie
Rosmerta a ja wlasnie teraz robie z tej stronki co podałas babke ziemniaczana....pachnie pieknie ...zobaczymy jak smakuje ale niestety za jakies 50 min.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja to chyba jednak w tym roku kupię tort. Próbować w trakcie robienia go na pewno nie będę mogła więc zamówię coś mam nadzieje pysznego.
reklama
Podziel się: