reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Urodzinki naszych pociech

Karolina ja w tym roku też się zastanawiam nad gotowcem tylko nie wiem czy przejdzie, bo chłopaki mogą czuć się zawiedzeni:sorry2: No nie wiem, zobaczę jak wyjdę z czasem i chęciami;-)

Nuśka i jak ta babka ziemniaczana? Dobra? Bo ja nigdy nie robiłam, a ochota mnie naszła, a raczej smak:tak: Jakie ozdoby na tort zamawiałaś? Wrzucisz linka?;-)

reklama
perełki złote i podkład pod tort.......cos wykorzystam a cosik nie jeszcze nie wiem.....ach jeszcze barwnik czerwony zamowqiłam

tak apropo dekoracji to Rozalka u nas w SABINCE mozna takie kupic(ja teraz kupowałam do torta ..grosze takie bajery kosztuja a daja efekt)

Agusia no własnie słyszałam.Kubulowi zamówiłam na all juz opłatek z "Tomek i przyjaciele",jeszcze ulepie małą ciuchcie,dorobie tory i gitez.:tak::tak:

Fajnie ze u Was mozna takie ozdoby dostac . Niestety w Pile brak, tylko jakies smieszne oplatkowe kwiateczki....pipidówka to pipidówka jednak:-D:-D
Rozalka takie opłatki z postaciami z bajki tez sa sliczne patrzylam na allegro, ale niestety Julka zarzyczyla sobie rózowy torcik z kolorowymi kwiatkami. Hihi

tort.jpg
Oto torcik Julci ktory zrobilam :-) sa male niedociagniecia ale powiem nie skoromnie ze i tak jestem starsznie zadowolona. Napocilam sie przy nim nie ziemsko. Radosc Julci byla ogromna, wycalowala mnie tak mocno ze hoho:-D
Napis jakby pierwszoklasista pisal...hihihi a to ja :/

reklama
Do góry