reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

Karolina ja w tym roku też się zastanawiam nad gotowcem tylko nie wiem czy przejdzie, bo chłopaki mogą czuć się zawiedzeni:sorry2: No nie wiem, zobaczę jak wyjdę z czasem i chęciami;-)

Nuśka i jak ta babka ziemniaczana? Dobra? Bo ja nigdy nie robiłam, a ochota mnie naszła, a raczej smak:tak: Jakie ozdoby na tort zamawiałaś? Wrzucisz linka?;-)

reklama
perełki złote i podkład pod tort.......cos wykorzystam a cosik nie jeszcze nie wiem.....ach jeszcze barwnik czerwony zamowqiłam

tak apropo dekoracji to Rozalka u nas w SABINCE mozna takie kupic(ja teraz kupowałam do torta ..grosze takie bajery kosztuja a daja efekt)

Agusia no własnie słyszałam.Kubulowi zamówiłam na all juz opłatek z "Tomek i przyjaciele",jeszcze ulepie małą ciuchcie,dorobie tory i gitez.:tak::tak:

Fajnie ze u Was mozna takie ozdoby dostac . Niestety w Pile brak, tylko jakies smieszne oplatkowe kwiateczki....pipidówka to pipidówka jednak:-D:-D
Rozalka takie opłatki z postaciami z bajki tez sa sliczne patrzylam na allegro, ale niestety Julka zarzyczyla sobie rózowy torcik z kolorowymi kwiatkami. Hihi

tort.jpg
Oto torcik Julci ktory zrobilam :-) sa male niedociagniecia ale powiem nie skoromnie ze i tak jestem starsznie zadowolona. Napocilam sie przy nim nie ziemsko. Radosc Julci byla ogromna, wycalowala mnie tak mocno ze hoho:-D
Napis jakby pierwszoklasista pisal...hihihi a to ja :/

reklama
Do góry