reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych pociech

Oliwka za niecałe 2 tygodnie kończy 6 lat.
Chcemy jej zorganizować imprezkę na sali zabaw z animatorem.
Organizowałyście kiedyś coś takiego?
Ja jeszcze nigdy, ale Oliwka była kilka razy zaproszona na takie urodziny i bardzo chciała też mieć urodziny na sali zabaw.

reklama
Kasiad chyba od 3 lat takie organizujemy(juz nie pamietam czy od 3 czy 2)
Konrad miał do ukońcenia 10 lat co roku:cool2:teraz to siara:cool2:
paintbooll oki ale animator ;)
Sara zarzyczyła sobie wtym roku urodziny na basenia el ja jeszce nie sie nie pzrekonałam i jak na dzień dzisiejszy ..sala zabaw..animator i kolorowe buzie;-)

Oliwka za niecałe 2 tygodnie kończy 6 lat.
Chcemy jej zorganizować imprezkę na sali zabaw z animatorem.
Organizowałyście kiedyś coś takiego?
Ja jeszcze nigdy, ale Oliwka była kilka razy zaproszona na takie urodziny i bardzo chciała też mieć urodziny na sali zabaw.
Ja mialam zrobic takze urodzinki Jenni na takiej sali ale jak sie uzbieralo 12 dzieci w tym 3 z przedszkola to zmienilam zdanie bo jak wiadomo urodzinki wypadaja w sobote a tam w soboty jest tabun dzieci i niedam rady ich wszystkich upilnowac ale obiecalam jej ze sie przejdziemy w tydzien po urodzinkach.

Ja na sali zabaw robię urodziny nie w sobotę, tylko 2 dni wcześniej, 24 stycznia. W tym terminie było tylko miejsce. Będzie razem z Oliwką 9tka dzieci.
A Ty Irtasia martwisz się ze nie upilnujesz gości? To u Was rodzice nie siedzą ze swoimi dziećmi na urodzinach w sali zabaw? U nas będą rodzice i będą swoich dzieciaczków pilnować. A jak dzieci będę pod opieką animatora, to rodzice usiądą sobie przy stoliczkach i będą jeść ciacho i pić kawę.

My urodzinki w domku z rodzinka. Na szczescie Jula nie chce zadnej imprezy dla dzieci z przedszkola. Ale jak byla na jednych to rodzice zostawiaja swoje pociechy i przychodza za 2 godzinki powiedzmy....opiekuje sie wlasciwie ta pani z sali zabaw.

My częściowo po urodzinach a częściowo przed, bo w tym roku tak jakoś wyszło, że urodziny podzielone są na 4 imprezki. W czwartek odbyła się imprezka dla dzieci z przedszkola w sali zabaw. Fajnie było, wszystko się udało, choć przykro i Oliwce i mi było, że troje dzieci się nie pojawiło. Na drugi dzień się okazało, że jeden chłopiec nie przyszedł, bo "jego tata coś innego wymyślił w tym czasie", a dwóch chłopców nie przyszło, bo ... przedszkole im nie przekazało zaproszeń :dry: Głupio wyszło, bo mama tych chłopców - bliźniaków (jeden z nich to miłość mojej Oliwki) wiedziała, ze są zaproszeni, pewnie się przygotowali, kupili prezent, a tu taki zong. Zaproszenia zaniosłam do przedszkola, kiedy oni byli chorzy, pani rozdała innym, a chłopakom miała wręczyć jak wrócą po chorobie i wygląda na to, że zapomniała. A ja nie mam telefonu do tej mamy, przedszkole nie może wydać, bo ochrona danych osobowych... Głupio wyszło, nie wspominając już o tym, że musiałam za tą trójkę i tak zapłacić na sali zabaw 75 zł. No ale ostatecznie poza tym wyszło ok, Oliwka zachwycona wszystkimi prezentami, wszystko jej przypadło do gustu, dostała piżamę Moster High i bluzkę Monster High,
porannik Hello Kitty, tańczące Dizzy z platformą, książeczkę - wypychankę oraz dwa pojemniki z szufladami na biurko z wizerunkiem Barbie.
Dziś przychodzi Damian ze swoją Moniką i Arek Pauliny, a jutro dziadkowie i Patryk z Sandrą, więc cały weekend urodzinowy.
Za tydzień za to chrzestna z rodziną, więc urodzinki się przeciągną mocno w czasie.

Ja nie wiem zbytnio jak ogarnąć w tym roku te urodziny, bo i Oliver i Victor, i obaj mają kolegów i do tego rodzina... Dom za mały, pogoda nie sprzyja, trzeba będzie podzielić chyba jakoś na raty:-p Ale też myślałam o urodzinach na zamkniętym placu zabaw i pewnie na tym zostanie, tylko trzeba będzie podjąć ostatecznie jakąś decyzję odnośnie terminu, ilości dzieci itp.

Pokażę Wam jeszcze tort jaki zrobiłam Oliwce:

d71ce2d025f69d07.jpg

Oliwka zachwycona, bo na torcie jej ulubiona postać - Draculaura :-)

reklama
Do góry