reklama
Cały czas wód mam dużo, to co się sączy to tylko malutkie plamki w ciągu dniaSuper, że jesteś w domu. Że z tymi wodami Cię wypuścili.![]()

kalina.kalina
Fanka BB :)
Ja dzis bylam na kontroli. Szyjka 1,4 cm i bardzo duży lejek 3,5 na 3,3 cm. Mam lezec, za 2 tyg kontrola jak bedzie tak postepowac to szpital.
Moja lekarka dzis mówiła, że nie ma naukowych opracowań mówiących o tym, ze jesli jestem tylko nosicielem ureaplasmy to moze ona powodwac niewydolnosc, ale pewnosci nie mamym nie dojdziemy dlaczego tak sie dzieje, dziwne jednak ze w 1 ciazy wszystko bylo w porzadku a teraz szyjka jest niewydolna. Mam nadzieje dotrwac do 36 tygodnia.
Moja lekarka dzis mówiła, że nie ma naukowych opracowań mówiących o tym, ze jesli jestem tylko nosicielem ureaplasmy to moze ona powodwac niewydolnosc, ale pewnosci nie mamym nie dojdziemy dlaczego tak sie dzieje, dziwne jednak ze w 1 ciazy wszystko bylo w porzadku a teraz szyjka jest niewydolna. Mam nadzieje dotrwac do 36 tygodnia.
Nie no jasne! Obyś już na spokojnie posiedziała w domu.Cały czas wód mam dużo, to co się sączy to tylko malutkie plamki w ciągu dniajestem po antybiotykoterapii, w miarę bezpiecznym tygodniu
w poniedziałek mam skontrolować próby wątrobowe, kwasy żółciowe i w przyszłą środę mam wizytę u mojego ginekologa. Jak tylko wcześniej coś się będzie działo, to oczywiście wracam
![]()
Mam nadzieję, że nic się więcej nie wydarzy do 11 kwietniaNie no jasne! Obyś już na spokojnie posiedziała w domu.