reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Umiejętności naszych pociech :)

moja cwaniara utknęła nogą pomiędzy szczebelkami wsadziła nóżkę a później przekręciła się na brzuch i kolanko się przekręciło i zablokowało, bo w inną stronę jest szersze
hmmm kapujecie mnie? czy ja już muszę iść chyba w kimę ;)

a rozgadała sie jejciu jaki narratoro-lektor i to takie gardłowe dzwięki

reklama
zdolne dzieciaczki. :)
mój dziś w czasie snu zaliczył obrót na brzuch i tak spał. Ale miał minę, jak się obudził:-p:-D troche się zdziwił:-p:-D

Gratulacje dla zdolniaczków :)

A Mati udaje że kaszle a potem się śmieje. Przedwczoraj wieczorem zaczął trak udawać jak byli u mnie goście, wszyscy zaczęli się śmiać no i mu się to spodobało

A poza tym to przypomniał sobie o gadaniu i piszczeniu, no i wkońcu zaczął się obracać na boczki, a w łóżeczku przekręcać o 360 stopni :) Ale się mamusia cieszy jak synka położy główką na podusi a za chwilę na podusi są nóżki

Ostatnia edycja:
tez mi się tak wydaje, coraz więcej dziewczyn pisze o tym, że dzieci robią się marudne i wykańczają swoje mamuśki. U nas jest to samo. Jak tylko śpi to mogę coś zrobić, bo jak nie to nawet na chwilę nie mogę zostawić go samego bo zaraz krzyk

No Pasi tez taki mysle. Niedość ze nocki nieprzespne to duzo rzeczy nowych.
Przewraca się z plecków na brzuszek, obraca się o 360 stopni, wkłada paluchy od nóg do ust i uwaga !!!wczoraj podniosła dupcie i klatke piersiową na wysokość 15 cm , tylko nie wiedziala co zrobic dalej

reklama
Mój Kochany Maksiu:
- wsadza sobie nóżki do buzi,
- leżąc na brzuchu prostuje rączki i opiera się na kolankach, w takiej pozycji do raczkowania, ale nie potrafi się jeszcze przemieścić więc się kiwa w przód i w tył
- wyrzuca wszystko z łóżeczka (smoczek, grzechotki) i oczekuje, że ktoś mu to poda, bo inaczej płacze
- kładę go do spania na pleckach, a budzi się na brzuszku

Do góry